| Yazar |
Mesaj |
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-

|
|
1968 senedinde İstanbul'da doğdu. 1974 - 1989 yılları arasında ilk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da yaptı. 1990 yılında Eskişehir Açık Öğretim üniversitesi İktisat Fakültesine girdi. Bu üniversiteden Mezun olmadı.
1994 yılında ''Sokak Şarkıları'' albüm kaydını Almanya Köln'de gerçekleştirdi. Bu albüm Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır. 1994 - 1997 yılları arasında Berlin, Ankara, Biclefeld, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Antakya, Samsun, Karabük, Aydın, Foça, İstanbul vs. bir çok konser verdi.
1997 yılında ''Göndermeler'' albümü İstanbul Aks Müzik tarafından yayınlandı. Şu anda Boğaziçi Müzik tarafından yayınlanmaktadır.
2002 yılında ''Reflex'' kayıt İstanbul Güzel Sanat Stüdyosunda gerçekleştirildi. Yapım Ağdaş Müzik tarafından üstlenilmiştir. 1,5 yıllık stüdyo süresinden sonra oluşan Reflex albümünde Yaşar Kurt 1990 - 2000 yılları arasında yaptığı parçalarda 9 şarkıyı içermesinin yanı sıra 3 şarkının da yorumunu yapmış bulunuyor.
2003 yılında kendi kurduğu plak şirketinden Anne adlı toplama albümünü çıkardı.
2003 yılında Barışarock organizasyonunun yaratıcılarından biri olarak etkinliğin bütün safhalarında ve sahnesinde gönüllü yer aldı. Barışarock adına düzenlenen bütün etkinliklerde hala görev almaya ve sahneye çıkmaya devam ediyor.
2004 yılında Atv’de yayınlanan Sevda Tepesi adlı dizinin müziğini yaptı. Anne albümü sanatçının çıkardığı son albüm olup bu tarihten sonra yurtiçi - yurtdışı konserleri ve bar programlarında sahne almaya devam etti.
2007 yılında Arto Tunç Boyacıyan ile tanıştı o günden beri yeni bir oluşum içerisindeler ve YAŞ-AR adlı grubu kurdular.İnsanların kin ve nefrete karşı durmalarını isteyen ve bunun için birleşmeye davet eden Yaşar Kurt ve Arto Tunçboyacıyan önümüzdeki günlerde yeni bir single ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyorlar.
|
|
|
|
     |
 |
Seboist
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Anne isimli parçasını çok beğenmiştim.Göremiyoruz artık kendisini o da yalan oldu
|
|
|
|
_________________ Vazgeçersen Kaybedersin
|
|
 |
    |
 |
Siyahist

-=Daimi Üye=-

|
|
| FırT Emin(: abi ne DinLerdim yaaa
|
|
|
|
_________________ Hayat asLında basittir, zor geLirse bas ittir, baktın oLmuyor Has...tir !!!
|
|
|
    |
 |
AngeLFire
-=Forum Tazesi=-

|
|
| yoran bir sese sahip adamdır, ne zaman biryerlerde kulagıma çalınsa yorar beni..
|
|
|
|
_________________ Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
|
|
 |
    |
 |
pankreas
-=Forum Azmanı=-

|
|
| ilk bşta ''hadi baba gene yap'' die bi şarkısı vardı onu dinlemiştim entrasan geldi snraa dinlemee dvm ettm ''anne'' şarkısı tv den kaldırılmıştı die biliorm snra bidaa yayınlandı snraa yaşar kurt tan ses çıkmadı bidaa puuff kayboldu adam çıkar bigün inş...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SeFa
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Bu mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
SLash
-=Forum Tazesi=-

|
|
| hadi baba gene yap iyidir...
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
madwitch
-=KopuK=-

|
|
| Alıntı:
|
|
FırT Emin(: abi ne DinLerdim yaaa
|
çok güsel bi şarkıdır ama ben ALIŞAMADIM ı daha çook sewerim tavsiyem olsun dinleyin
|
|
|
|
_________________ aletin tellerine böyle vurulursa
bu ses çıkar
ve
kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!
|
|
|
     |
 |
diSHEkaos
Moderator

|
|
| şarkılarını severek dinlediğim birisi,özellikle ''Ruhum'' parçası favorilerim arasında
|
|
|
|
En son diSHEkaos tarafından Cmt Haz 14, 2008 21:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
AyLinnesS
-=DreameR=-

|
|
" Ne zaman geLdin Ruhum Görmedim Seni... "
Bütün sarkıLarı , yorumu Harika...
HeLe Bir sarkısı varki Muhtesem " ALışamadım " Çok harika yorumLamış..
|
|
|
|
_________________ İnsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...
|
|
 |
    |
 |
|
|