Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

greece.gif
MesajTarih: Çar May 30, 2007 23:16  Mesaj konusu:  Yaşar Kurt Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1968 senedinde İstanbul'da doğdu. 1974 - 1989 yılları arasında ilk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da yaptı. 1990 yılında Eskişehir Açık Öğretim üniversitesi İktisat Fakültesine girdi. Bu üniversiteden Mezun olmadı.

1994 yılında ''Sokak Şarkıları'' albüm kaydını Almanya Köln'de gerçekleştirdi. Bu albüm Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır. 1994 - 1997 yılları arasında Berlin, Ankara, Biclefeld, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Antakya, Samsun, Karabük, Aydın, Foça, İstanbul vs. bir çok konser verdi.

1997 yılında ''Göndermeler'' albümü İstanbul Aks Müzik tarafından yayınlandı. Şu anda Boğaziçi Müzik tarafından yayınlanmaktadır.

2002 yılında ''Reflex'' kayıt İstanbul Güzel Sanat Stüdyosunda gerçekleştirildi. Yapım Ağdaş Müzik tarafından üstlenilmiştir. 1,5 yıllık stüdyo süresinden sonra oluşan Reflex albümünde Yaşar Kurt 1990 - 2000 yılları arasında yaptığı parçalarda 9 şarkıyı içermesinin yanı sıra 3 şarkının da yorumunu yapmış bulunuyor.

2003 yılında kendi kurduğu plak şirketinden Anne adlı toplama albümünü çıkardı.

2003 yılında Barışarock organizasyonunun yaratıcılarından biri olarak etkinliğin bütün safhalarında ve sahnesinde gönüllü yer aldı. Barışarock adına düzenlenen bütün etkinliklerde hala görev almaya ve sahneye çıkmaya devam ediyor.

2004 yılında Atv’de yayınlanan Sevda Tepesi adlı dizinin müziğini yaptı. Anne albümü sanatçının çıkardığı son albüm olup bu tarihten sonra yurtiçi - yurtdışı konserleri ve bar programlarında sahne almaya devam etti.

2007 yılında Arto Tunç Boyacıyan ile tanıştı o günden beri yeni bir oluşum içerisindeler ve YAŞ-AR adlı grubu kurdular.İnsanların kin ve nefrete karşı durmalarını isteyen ve bunun için birleşmeye davet eden Yaşar Kurt ve Arto Tunçboyacıyan önümüzdeki günlerde yeni bir single ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyorlar.

Gender:Male OfflineNecroMayhem kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Seboist
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Haz 04, 2007 15:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Anne isimli parçasını çok beğenmiştim.Göremiyoruz artık kendisini o da yalan oldu

Gender:Female OfflineSeboist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Siyahist
Uyarı : 1
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Tem 05, 2007 04:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FırT Emin(: abi ne DinLerdim yaaa

Akrep  OfflineSiyahist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AngeLFire
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Tem 13, 2007 20:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yoran bir sese sahip adamdır, ne zaman biryerlerde kulagıma çalınsa yorar beni..

Gender:Male OfflineAngeLFire kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pankreas
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Tem 13, 2007 23:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk bşta ''hadi baba gene yap'' die bi şarkısı vardı onu dinlemiştim entrasan geldi snraa dinlemee dvm ettm ''anne'' şarkısı tv den kaldırılmıştı die biliorm snra bidaa yayınlandı snraa yaşar kurt tan ses çıkmadı bidaa puuff kayboldu adam çıkar bigün inş...

Akrep Gender:Female Offlinepankreas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SeFa
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Tem 14, 2007 12:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir.

Akrep Gender:Male OfflineSeFa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
SLash
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Tem 15, 2007 14:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hadi baba gene yap iyidir...

OfflineSLash kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Kas 25, 2007 15:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
FırT Emin(: abi ne DinLerdim yaaa

çok güsel bi şarkıdır ama ben ALIŞAMADIM ı daha çook sewerim tavsiyem olsun dinleyin Smile

kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
diSHEkaos
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Nis 13, 2008 00:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şarkılarını severek dinlediğim birisi,özellikle ''Ruhum'' parçası favorilerim arasında

En son diSHEkaos tarafından Cmt Haz 14, 2008 21:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
 Gender:Female OfflinediSHEkaos kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AyLinnesS
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Haz 14, 2008 00:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

" Ne zaman geLdin Ruhum Görmedim Seni... "

Bütün sarkıLarı , yorumu Harika...
HeLe Bir sarkısı varki Muhtesem " ALışamadım " Çok harika yorumLamış..

Başak Gender:Female OfflineAyLinnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Şarkı sözleri | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap