Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

greece.gif
MesajTarih: Cmt Haz 02, 2007 15:54  Mesaj konusu:  Transparan Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Transparan, eski arkadaslar Gökhan, Emre ve Onur tarafindan 2004'te kuruldu. Ilk zamanlarda davulda Emre Girik ve ayni yil içerisinde vokalde Erhan Demir'in gruba katilimiyla Kemanci, Bronx, Shaft gibi birçok mekanda sahne aldilar.

2005'in sonbaharinda ise grup artik bestelerini kaydetme ve kendi sarkilariyla yola devam etmek için beste çalismalarina agirlik verdi. Beste çalismalarinda çikan anlasmazliklardan dolayi grupta revizyona gidildi. Davulda Çagan Tepiltepe ve vokalde ise Berkem Bilgin'in gruba dahil olmasiyla grup nihai kadrosunu olusturdu.

Transparan, 2006 yazi ve sonbaharinda çesitli araliklarla Shaft Blues & Jazz Club'ta program yapti. Ayrica bu süre içerisinde çesitli mekanlar ile üniversite konserlerinde sahne aldi. Grup su anda yeni ve eski bestelerini düzenlemektedir.

Grup, 2007 Subat'inda ise "Nerede Kaybettim Seni" adli parçasina klip çekti.
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın!

Gender:Male OfflineNecroMayhem kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Epitaph
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 19:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nerede kaybettim seni çok baba şarkı bu aralar sık dinliyorum.gzl paylaşım teşekkürler...

Başak  OfflineEpitaph kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fatalhannibal
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Kas 07, 2007 21:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet ben yıllardır böyle si sound a hasret kalmıştım. inanılmaz bir müzik altyapısı var grupta. en kısa zamanda album bekliyorum. çok ama çoook sevdim grubu.

Aslan  Offlinefatalhannibal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Buzz
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Kas 07, 2007 21:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunlar kim yhaa:p

neyse öğrenmş olduk.paylaşm için tşkkrler.)

Koç Gender:Female OfflineBuzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AyLinnesS
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Kas 07, 2007 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: ))anasayfada bu konu gecerden hangi bölümde oldugu gözükmüyorya sanırım komik bişeydir diye girdim ama grup çıktı...
Grubu tanımıyorum ama okudum.. yazdıklarınıı
PayLasım için tskLerr ))

Başak Gender:Female OfflineAyLinnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fatalhannibal
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Kas 24, 2007 19:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende aylar önce 24 tv de yeraltı isimli bi program var. orda gördüm ilk. sonra zaten sitelerinde şarkıya ve klibe yer vermişler.inanılmaz. 80 ler sevenlere şiddetle tavsiye diyorum. herkesede normal şekilde tavsiye ediyorum.

Aslan  Offlinefatalhannibal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
AngeLOfDeath
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

norway.gif
MesajTarih: Çar Kas 28, 2007 22:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Canlı olarakta izledim, özellikle 80'li yılların heavy, thrash coverları ile gayet başarılı bir grup..

Boğa Gender:Female OfflineAngeLOfDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cold debris
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Per Haz 19, 2008 11:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tek kelimeyle 1 numara parçalar zevkle dinliyoruz canlı performanslarıyla süperler

Offlinecold debris kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CarameLLa
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Haz 24, 2008 13:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benimde beğendiğim gruplardan birisi, artık albüm bekliyoruz Smile

Koç Gender:Female OfflineCarameLLa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ınterestınq
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Haz 24, 2008 14:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben bu gurubu daha önce hiç duymamıştım.ama öğrendiğim iyi oldu..tşkkürler..

Offlineınterestınq kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Şarkı sözleri | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap