| Yazar |
Mesaj |
BaByyEaT
-=Forum Tazesi=-

|
|
Arkadaşlar burda gördüğümüz metalciler sizce nasıllar. sizce metalciyim diyenler her zaman metalci olablirmi. gerçek bir metal sever nasıl olmalıdır.
Arkadaşlar bu arada burda konuştuğumuz tartıştığımızşeyler herkese katkı sağlayacaktır.
|
|
|
 |
    |
 |
Gothic
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Gercek bir metalci olduğunu belli etmesi gerektiren birşey yok bence.İş beyinde ruhta bitiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SİMGE..!!
-=Forum Tazesi=-

|
|
| katılıyorum.. şunu veya bunu yapmakla,ezberik şeylerle metalciim denemez..kişinin ruhunda,beynndedir..
|
|
|
|
|
|
|
      |
 |
Anthology
-=Forum Tazesi=-

|
|
İlk başta kendisine "Metalci" demeyi ve denmesini kesinlikle reddetmeli. Kavramlara takılıp kalmayalım. "Metalci" diye bir kavram yoktur "Metal Müzik Dinleyicisi" vardır. Bu bağlamda sadece olmak istediği gibi olsun yeter çünkü metal müzik dinliyorsan şöyle olacaksın diye yazılı veyahut sözlü bir yasa yok .
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
CaySaati

-=Forum Tazesi=-

|
|
| Onur dostum doğru söylüyor.Kendini metalciyim diye endexlersen sen kaybedersin.Ki metal müzik senin içindeki tüm duyguları içermezken sırf metal müzik dinlemekle gene sen kaybedersin.Kaliteli müzik dinleyicisi bence en idealidir.
|
|
|
|
_________________ Aşk Bİr Şizofreni Hastalığıdır!!
Cehalet mutluluktur!!
Ruh yokolmadıkça ölüm boşa bir çabalayıştır!!
CaySaatinden nameler
|
|
 |
       |
 |
LORD
-=Gelişen Üye=-

|
|
| bence gerçek metalci üstüne metalden kıyafetler giyip teneke gürültüsü formundaki müzik dinleyenlerdir..... eğer gerçek metal müzik dinleyicisini soruyosan kendi gibi olup sağdan soldan duyduğu laflarla metal müzik yorumlamayıp kendi doğrularını kendi zevklerini bilen insandır.
|
|
|
|
daha sonra yaparım hayatın felsefesini
|
|
|
     |
 |
VaLequentiLL
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Arkadaslar "Metalci" kavramini yok etmemiz gerek oncelikle. Sonuc olarak metal isiyle ilgilenmiyoruz, muzikle ilgileniyoruz. Gercek bir metal dinleyicisi olmak icin belli kriterler olusturulmali elbet fakat, bunu yaparken de fazla ileri gidilmemelidir. Her insanin gorunumu ve hareketleri tam olarak dinledigi muzik turunu yansitmayabiliyor. Hayatimiz boyunca bir cok farkli olusumun felsefesini benimsiyoruz. Kendimize en yakin hissettigimiz. Mesela Metal muzigin felsefesini benimsedigimiz gibi Entelektuel bir yasamin ve ya asiri tutucu v.s bir yasam tarzinin felsefesini de bir arada harmanlayabiliyoruz... Metal muzik felsefesinin gerektirdiklerini arka planda birakan ve ya on plana cikaramayan kisileri metal dinlememekle cezalandiramayiz degil mi? Bu konuda daha az secici olmaliyiz diye dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
inglorc
-=Forum Tazesi=-

|
|
| sadece metali ve rock müziği gerçekten severek dinlemek ve hissederek dinlemek.. gerisi kendi gibi olmak ..
|
|
|
|
_________________ Rock'n Roll Childrens Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! | rock music e daha fazlası
|
|
 |
        |
 |
UnderJoyed
-=Forum Tazesi=-

|
|
ağızlara sakız yapılmış bi kavram 'metalci' kavramı..şuan dışarda kendini metalci olarak tanımlayan, ordan burdan duyduğu genellikle de yaptıkları müzik black metal olan grupları 'vuu ben bunları dinliyorum' diye milletin gözüne gözüne sokan, en kötüsü de dinliyorum diye geçindiği grupların ona popularite yada bi çeşit saygınlık getirdiğini düşünen bi yığın insan var..
'şuan varolan' metalci kavramının yok edilmesi gerektiğine katılıyorum, kendini metalci olarak tanımlayan insanların tıntın'lığı zaten bu kavramın ne kadar ölü olduğunu kanıtlıyo bence..
|
|
|
|
_________________ And I take my life tonight, cause I have the right to die how I wanna,
And leave how I arrived, so alive..
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
 |
    |
 |
Mojo Pin
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Sınırlara hiç gerek yok...
|
|