| Yazar |
Mesaj |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
Ankaralı sayılı Black meal gruplarımızdan birisi satanic verses. Grup 1995te Şuanda grupta gitar vokal görevini üstLenmiş Ulaş Southun tarafından kurulmuştur. Kuruluştan bu yana çeşitli eleman değişiklikler yaşayan grup ideal kadrosunu geçen sene oluşturmuş. Tarz ise doom etkilerini içinde barındıran Black MetaL. Grup Şu ana kadar 50 yi aşkın Konsere Çıktı.
Yaşamın acımasızlığı,pisliği ve bunun kendileri üzerindeki etkilerinden, aynı paralellikte romantizm'in ışığı aLtında müzik yapmaya çaLıştıkLarını belirtiyorlar. İnsanların yaptıkları müziği dinlerken aşık olduğunu değil,içlerindeki büyük nefreti hissettiklerini söylüyorlar. Reaction adlı parçalarında ise bu bahsettikleri nefretlerini en büyük şiddetiyle kitlelere kustuklarını ifade ediyorlar.
Satanic Verses: Ne sağcıyız,ne solcuyuz. Biz müziğimizi yaparız ve kesinlikle siyasete girmeyen felsefemizi ön pLana çıkarırız.Biz müzikle ilgileniriz siyasetle değil ve sonuna kadar BLACK METAL.. En çok dinLediğimiz grupLar Acheron,Bathory, Dimmu Borgır, Gehenna,Venom, Kataklysm,Anacrisus,Behetir,Sinister,Cannibal Corpse , Mayhem.. vs
Yaklaşık 5-6 ay içinde Hammer Müzik'ten aLbümümüz kaset ve CD formatında yurt içi ve yurt dışında aynı anda çıkacak. Kasette 8 parça oLacak ve soprano vokaL ile klavye kullanılacak.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
testamentcansu
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ya bu grupu çok dinledim canlı olarak değil ama videolarını izledim ya metali sevdiğim halde bunu sevmedim sanırım black metali sevmediğimden :s
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
ilk defa duyuyorum isimlerini... soprano ha? alçak brutal mi yapıolar?
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
Pandorina

-=Forum Azmanı=-

|
|
ben daa once hiç duymadım da dinlemedim de:((
sarkılarını indirebilecegimis bir yer fln var mı yada dinleyebilecegimis?
yardımcı olursan sevinirim
|
|
|
|
_________________ YanLız KaLmak Bir iLaç Mıdır ? Yoksa HAstaLığın Ta Kendisi Mi?
|
|
 |
     |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
benimbileğime taktığım şeyin aynı cinsini adam boynuna takmış
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
testamentcansu
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ya bunlar tam satanist sevmiyorum ya youtube tan bakabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
| satanist olduklarına emin misin peki?
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
NeoRock
Forum Yöneticisi

|
|
inançlarının ne olduğu önemli değil, burası bir müzik sitesi ve müzikal olarak değerlendirmek lazım. Bence gayet başarılılar, ilerleyen günlerde grupla ilgili daha ayrıntılı konular ve röportajlar olabilir
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Malignant
-=Daimi Üye=-

|
|
bunlar satanist falan değil bu arada isimlerine bakıp aldanmayın grubun röportajlarını okudukça kendilerini dinledikten sonra karar verin buna adamlar satanist damgasını yemekten nefret ediyorlar...
Neyse grubun bateristi herkesinde bildiği gibi Episode 13 ten Can (Nursuz)
bence el verildiği sürece iyi iş yapabilecek bir black metal grubu
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
sLayer
-=Forum Tazesi=-

|
|
| iyi parçaları var, zamanla daha başarılı olabilecek bir potansiyeldeler..
|
|
|
|
     |
 |
|
|