Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
TanTra
-=DreameR=-
-=DreameR=-

Şehir: Batakhanelerinin En Batak Hanesinde. AŞK'a Karşılık Şarap'ına Oynan Poker Masasından...
turkey.gif
MesajTarih: Cmt Tem 14, 2007 17:06  Mesaj konusu:  Ruhun Bedenden Ayrılması... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ruhun Bedenden AyrılmasıArkadaşLar ruhun ßedenden ayrıLması oLası ßir durum qißi qözüksede asLında değiL.ßirçok ßiLim adamı ruhun ßedenden ayrıLmasının imkansız oLduğunu savunsa da ßunun ßireßir örnekLeri ve hatta yaşadığımız ßirçok oLay ßunun qerçek oLduğunu ispatLıyor.ßakın meseLa dejavu dediğimiz şey vücudun uyku haLindeyken ruhun ßizim ßedenimizden ayrıLıp o sonradan yaşadım dediğimiz şeyLeri yapmsıdır.Siz uyurken asLında ßedeniniz ruhunuzu dışarı atıyor.MeseLa ßirini uynadırıken dikkat edin qeneLde insanLar yavaş davranırLar hatta ßüyükLerimiz ßesmeLe çekerLer işte ßunun ana nedeni ruhun ßedenden ayrıLması dünya üzerinde uyku haLinden uyanırken öLen ya da feLç oLan ßir sürü örnek ßuLunmakta...

Her ne kadar ßirçok insan inanmasa da ruhumuz ßedenimizi öLmeden önce defaLarca kez terkeder.ßunun ßazı durumLarda isteniLerek yapıLaßiLeceği qerçeği de taßii ki mümkündür ama ßunun için çok iyi ßir eğitim qerekir.Ruh deniLen şey ßir enerji kütLesidir ve isteniLdiğinde ßedenden ayrıLaßiLir ama ßüyük ßir qücü ayırmak için ßüyük ßir qüç qerekir

Menhenger isminde ßir aLman iş adamı ßu metodLara sarmış ve seneLerce Tüm parasını ßu işLere yatırmış.Eğitimini tamamLadıktan sonra adam defaLarca Ruhunu ßedeninden ayırmış fakat ßirqün arkadaşLarının önünde ruhunu ßedeninden ayrıdığında son sözü "Tanrım ßeni affet" oLmuş ve adam oracıkta öLmüş.ArkadaşLarının hepsi adamın ßedenin yükseLen enerjiyLe ßir karton qißi etrafa saçıLmışLar ve 2 tanesi kör oLmuş.(SüzüLen ışık üzmesi yüzünden)

Siz siz oLun herşeyi sorquLayın... Ama derine inerim diyorsanız ßence sürekLi tedßirLeriniz oLsun yoksa sizLerde ßu gücün etkisi aLtında eziLeßiLirsiniz...

Koç Gender:Male OfflineTanTra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Tem 17, 2007 09:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kısacası OBE= out of body experience... İnan dostum... İlgim çok büyük astral seyahate ve Robert Bruce'un kitabını okumuştum.. En doğru yöntemlerde orda yasıor.. En kısa zamanda buraya aktarıcam ya da reklam vermek istemiorum ama arkadarşlar hermetics'e bakabilir ayrıntılı bilgi için...

Kova Gender:Male HiddenPsYchore_self kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Ağu 05, 2007 11:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inanmadım:/

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Usipia
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 15:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya su sonradan bn bunu yasamiştm seyi bana cok oluyoo. neden ajabaa

Gender:Female OfflineUsipia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 15:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herkese olur ama Robert aga bunu bilinçli yapıo... gerçi birçok bilinçli yapan var ama konuyu bilmeyen arkadaşlar kurcalamasa daha ii olur bence... Önce öğrenmenizi tavsiye ederim..

Kova Gender:Male HiddenPsYchore_self kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
pankreas
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 15:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dejavu..evt herkeste çok olur..Beynin, yorgunLuk veya başka sebepLerdn dolayı bir görüntü, ses, vb. herhangi bir girdiyi, giriş anı sırasında algılayamamasından kaynaklanabilir..Beyin bu girdiyi aLgıladığıNda kişi bu olayı daha önce yaşadığı hissine kapılabilir..bide beynin sağ lobu ve sol lobundaki küçük bi zaman farkı ile çalışmasından doLayıda oLabilrmiŞş..

Akrep Gender:Female Offlinepankreas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 15:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne dejavusu ya Very Happy Astral bunun adı. OBE yani

pankreas
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 15:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

PsYchore_self demiş ki:
Ne dejavusu ya Very Happy Astral bunun adı. OBE yani

ya ben arkadaşın ''bn bunu yaşamıştım'' demesnDen dejavuyu kastettiğini sanDım yanLış anLamışım demekki bn OBE sobe bilmem ;\

Akrep Gender:Female Offlinepankreas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 16:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunlar karmaşık şeyler... bırakın bu konuları Very Happy

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 18:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bırakmak isteyen bırakır ama bana bi nevi hakaret ediosun arkadaşım...

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap