Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
AngeLFire
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Nis 05, 2008 15:22  Mesaj konusu:  Rock ve Metali Tanıdığınız Grup? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Burda bulunan herkes rock ve metal müziğe gönül vermiş kişilerdir. Peki bu müziğe hangi grupla başladınız? Mesela benim ilk dinlediğim grup Black Sabbath'tı.

Gender:Male OfflineAngeLFire kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nocturnalxx
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Nis 05, 2008 15:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Static X

Akrep Gender:Male Offlinenocturnalxx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Cmt Nis 05, 2008 16:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim jenerasyon için tabiki Metallica, Quenn, Bon Jovi gibi isimlerin etkisi oldu. Türkiye'de ise; Kargo, Pentagram ve Mavi Sakal diyebilirim..

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
AyLinnesS
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Nis 05, 2008 19:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim iLk dinLedigim grup Metallica idi.
Hatta yanLıs hatırLamıyorsam eger 1998 yıLında bLue jean derginin yanında metallica'nın Cd'sini vermişti o zaman işte iLk adımı atmıştım : ))

Başak Gender:Female OfflineAyLinnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LORD
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Nis 12, 2008 14:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim metal müzikle ilk tanışman Rammsteinle oldu iyiki onlarla oldu dinlemekten çok keyif alıyorum Rammsteini. Bi oyuna müzik yapmışlardı Du Hast parçasıydı sanıırım arkadaşım bi oyunda bi parça buldum Rammstein diye bi grup söylüyo demişti dinledim ve o zamandan beri severek dinilyorum bu grubu. Tabi hemen parçalarını araştırdım buldum çokda iyi oldu çünkü her parçasında ayrı bir keyif ayrı bir duygu ayrı bir haz vardır bu grubun....

ben bu zıkkımı içmek için içerim
ama içerken düşünmem neden içiyorum diye
daha sonra yaparım hayatın felsefesini

Yengeç  OfflineLORD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
fatalhannibal
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Nis 21, 2008 13:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk Dio oldu.

Aslan  Offlinefatalhannibal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
dimpless
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Nis 21, 2008 17:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rammstein ve metallica

Akrep Gender:Female Offlinedimpless kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
VaLequentiLL
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

sweden.gif
MesajTarih: Cum Nis 25, 2008 13:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Placebo , Stratovarius , Nirvana , Pink Floyd , The Doors , Opeth , Testament gibi farkli kulvarlarda olan bir cok grup esliginde basladim.. ama ilk sarkim Placebo - Every You Every Me oldu.

Gender:Male OfflineVaLequentiLL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
selva
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

spain.gif
MesajTarih: Cum Nis 25, 2008 16:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kurban,Nirvana,In Flames,Pentagram.

Kova Gender:Female Offlineselva kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
sss_sss
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Tem 23, 2008 21:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

pentagram,metallica,satyrian la tanıdım ben metalii iikide tanımışım diorumm=)

Boğa  Offlinesss_sss kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Şarkı sözleri | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap