| Yazar |
Mesaj |
RoSe
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Haluk Levent , Özlem Tekin , SoaD
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
findnewdreams
-=KopuK=-

|
|
|
_________________ Yaratıcı ruhumuza fısıldar ve kalbimizle konuşur.Fısıltıyı dinle…
|
|
 |
    |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
Çok saçma bir konu olmuş bana kalırsa... Herkesin yaptığı sonuçta ; MÜZİK.. Bunları yüz karası olarak neden değerlendiriyorsun ki
Ayrıca SOAD'dan nefret ediorum....Ermeni soykıırımını savunan düşman bir müzik grubu.. Belirtmek isterim..
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
raprock

-=Gelişen Üye=-

|
|
| müzikte yaptığı müzik işlerinde olduğu kadarıyla grubların ve gruba olan mensub üyelerin de kişilikleri özellikleri karakterleri ve savunduğu müzik kararları önemli birden burdan değerlendirmek hepsini elekten geçirmek lazım respect
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
RoSe
-=Gelişen Üye=-

|
|
| PsYchore_self demiş ki:
|
Çok saçma bir konu olmuş bana kalırsa... Herkesin yaptığı sonuçta ; MÜZİK.. Bunları yüz karası olarak neden değerlendiriyorsun ki
Ayrıca SOAD'dan nefret ediorum....Ermeni soykıırımını savunan düşman bir müzik grubu.. Belirtmek isterim..
|
Evet iyi müzik yapabiliyorum diye ortalıkta gezenleri konuşuyoruz bizde zaten.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-

|
|
|
_________________ Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight...
|
|
 |
    |
 |
dumanya
-=Gelişen Üye=-

|
|
| ya bu kişiye göre değşiir bi de şu varki herkes iyide olsa kötüde olsa bi emek harcıyo o yüzdn bu şeklde yorum ypmk bnce saçma!!biz dinlemeyip beğenmeyebilirz bazı isimleri o ayrı ama bu şeklde değerlendrmk yanlş dediğm gibi bi emek var ortada!!
|
|
|
|
_________________ Bırak anlatayım sarhoşum öyle
Sarhoşu da geçtim nolacak böyle
Hayatlar içinden hayat seçmişim
Hiç bi şey fark etmez kendimden geçmişim!!!
|
|
 |
    |
 |
CeRvaNteS
-=Forum Azmanı=-

|
|
bennnn
|
|
|
|
_________________ Ey Hayat Niye Varız?
ßaşka Seviceksin ßaşka Türlü ßaşka Şekilde
|
|
 |
      |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
| RoSe demiş ki:
|
| PsYchore_self demiş ki:
|
|
Evet iyi müzik yapabiliyorum diye ortalıkta gezenleri konuşuyoruz bizde zaten.
|
O zaman ööle de arkadaşım
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
pankreas
-=Forum Azmanı=-

|
|
| dumanya demiş ki:
|
|
ya bu kişiye göre değşiir bi de şu varki herkes iyide olsa kötüde olsa bi emek harcıyo o yüzdn bu şeklde yorum ypmk bnce saçma!!biz dinlemeyip beğenmeyebilirz bazı isimleri o ayrı ama bu şeklde değerlendrmk yanlş dediğm gibi bi emek var ortada!!
|
aynenn katılıorum..bize kötü gelen bşkasına iyi gelir hoşuna gider asla sanat yapan insanlara(iyi yada kötü) asla yüz karası demem ne kdr beenmeSemde =) ama SOAD dan nefret ediorum =)
|
|
|
|
_________________ asdrnmfweıofgnjksdlmf lmkvdnskfnwsedklvn lşsdmöf
|
|
 |
    |
 |
|
|