Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
DaPhNeE
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Tem 02, 2007 03:15  Mesaj konusu:  Piiz Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Piiz grubu 2003 yılında kurulmuştur. Çok sayıda bar programı ve konser performansından sonra grup tekrar yeni bi oluşum içine girmiştir. Grubun kurucusu olan Ahmet (bas gitar) ve Volkan (elek.gitar) 2004 yılının Eylül ayında yine Eskişehir grubu olan Absolution'dan Onur (davul) ve Manisa limon grubundan Erhan'ı (vokal-elek.gitar) bünyesine katarak yoluna devam etmiştir. Grup bu haliyle ilk performansını 13 Ekim'de Direc-t grubuyla beraber Eskişehir rağbet barda göstermiştir.

Daha sonra gruptan ayrılan Volkan'ın yerine yine Absolution grubundan Doğa'yı (elek.gitar) kadrosuna dahil etmiştir. Beste ruhunu bu kadrosuyla yakalayan grup, Ankara'da bulunan 'midasın kulaklığı' ve 'çsm' stüdyolarında demo kayıtları yapmıştır. Gitar - vokal Erhan Tonbul'un gruptan ayrılmasından sonra sesine ve sahnesine çok güvendiği Eskişehir'in en sağlam seslerinden EMİR YAŞAR'la anlaşarak grup ruhunu tekrar yakalamıştır.

Son olarak gruba dahil olan Muzaffer (muzo) klavyesiyle hem bestelere hemde coverlara yenilik getirmiştir. Grubun şuan ki ve gelecekteki amacı bestelerini daha geniş kitlelere duyurabilmek için albüm yapmaktır ve bu yolda da ilerlemektedir.

vokal:emir yaşar
davul:onur yatar(panda)
gitar_geri vokal:doğa usta
bas gitar:ahmet çilingir
klavye:muzaffer doğan(muzo)

Grup ELemanLarı Hakkında...

AHMET ÇİLİNGİR (Bas Gitar)
1984 eskişehir doğumlu.grubun kurucusu

M. DOĞA USTA (Gitar,Geri Vokal)
1983 samsun doğumlu.

ONUR YATAR(panda) (Davul)
1982 eskişehir doğumlu

muzaffer dogan (klavye)
1985 adana doğumlu...

emir yaşar (vokal)
1984 istanbul doğumlu...

Demo

PİİZ/MüDüR

PİİZ/HADİ DENİZİM

PİİZ/GİTME KAL BU ŞEHİRDE(COVER)

Koç Gender:Female OfflineDaPhNeE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Usipia
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Ağu 30, 2007 16:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şarkılari cok hoş paylaşım için saol=)

Gender:Female OfflineUsipia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Cmt Kas 10, 2007 22:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ßencede Çok güzeL cover'lamışLar ŞarkıLarı. En Yakın Zamanda Kendi BesteLerinide Duymak İsteriz..Gayet BaşarıLıLar ve DinLemekten keyif aLdıkLarım arasındaLar.

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pandorina
Uyarı : 1
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Pzr Kas 11, 2007 16:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GüzeL SarkıLarı Var SÜrekLi Eskişehirde Konser VeriorLar Tavsiye Ederim Smile

İkizler Gender:Male OfflinePandorina kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
yabangülü
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Kas 13, 2007 07:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben de beğendim Wink . gidelim bi gün dinlemeye pandorina Smile

Tüm başlangıçların öncesindeyim...

Balık Gender:Female Offlineyabangülü kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
miniqmortospaa
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Kas 13, 2007 11:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

daha önje duymamıştım nası olduysa:P
paylaşım için saol..........................

Akrep Gender:Female Offlineminiqmortospaa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
UnBaLaNcEd
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

blank.gif
MesajTarih: Sal Kas 13, 2007 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

duydum ama dinlemedim olumlu yorumlar olduğuna göre dinlemeye değerdir paylaşım içinn saoll

Koç Gender:Male OfflineUnBaLaNcEd kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pandorina
Uyarı : 1
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Per Kas 15, 2007 19:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
ben de beğendim . gidelim bi gün dinlemeye pandorina

Olar GideLim Ama Seni NasıL BuLcas Koca Esk.de Very HappyVery HappyVery Happy

İkizler Gender:Male OfflinePandorina kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
infrn_
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Pts Arl 31, 2007 16:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sarkıları güseL..bnde tavsiye ederm Smile

Offlineinfrn_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
korebe
Moderator
Moderator

blank.gif
MesajTarih: Cmt Nis 12, 2008 00:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Artık büyük bir kesim tarafından tanınmaya başlandı.Başarılı buluyorum ben de.
Vazgeç gönül'ü gerçekten güzel coverlamışlar.

Kova Gender:Female Offlinekorebe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap