| Yazar |
Mesaj |
diSHEkaos
Moderator

|
|
Yazar:Adam Fawer
Tercüme: Ayşe Şirin Okyayuz Yener
Yayın:April Yayıncılık
Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?
Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?
Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..
Not: Okuyanlar varsa yorumlarınızı bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DUER
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Ben okudum gerçekten süper bir kitap.sürükleyici sıkılmadan okuyabileceğiniz mükemmel konulu kitap, bir iki yeri biraz uzatılmış ama genel olarak iyi. ha bu arada kitabı okuduğunuzda sonu şaşırtıcak sizi ilginç bir şekilde bitiyor.kesinlikle tavsiye ediyorum
|
|
|
|
_________________ Bir Dipses Tribi...
|
|
 |
     |
 |
LORD
-=Gelişen Üye=-

|
|
| geçen gün dost kitap evini gezerken baktımda kitap 34. baskısını yapmış gerçektende okuyon çok var ama yinedeiçimden bu kitabı okumak gelmiyor her nedense...
|
|
|
|
daha sonra yaparım hayatın felsefesini
|
|
|
     |
 |
ody167
-=Forum Tazesi=-

|
|
| mutlaka okunması gerek arkadaslar gercek veriler ve bilim kurgu o kadar guzel harmanlanmıs ki,inanın kitaplarla pek alakası olmayan arkadaslar bile cok kısa zamanda bitirecekler kitabı...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Mojo Pin
-=Forum Tazesi=-

|
|
| açıkçası "empati"yi "olasılıksız"a tercih ederim...her ne kadar ikisinin kurgusunuda çok beğenmiş olsamda empatideki heycanı ve okuma isteğini bi türlü olasılıksızda yakalayamadım..
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
|
|