| Yazar |
Mesaj |
avrilkolik
-=Forum Tazesi=-

|
|
 |
     |
 |
diSHEkaos
Moderator

|
|
tabikide ecelimle
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
| diSHEkaos demiş ki:
|
tabikide ecelimle
|
Aynen : ) ßunun başka cevabıda yoktur heralde.. Kim der ki trafik kazası geçirmek istiyorum, boğulmak istiyorum, yanmak istiyorum diye nereden geliceği bellimi olur ecel bu .p
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
mephistophiel
-=Forum Tazesi=-

|
|
bermuda şeytan üçgeni gibi bi yerde
bi kere ölüyoruz değil mi?esrarlı olsun:)
|
|
|
|
_________________ Ruh olmadıkça ölüm boşa çabalayıştır..!
|
|
 |
       |
 |
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-

|
|
soylu bir düellonun 10. adımında göğsüme saplanan bir kurşunla yere devrilerek. Yada
İzbe bir zindanda, üzerinde koca bir elmasın parıldadığı zarif bir yüzüğün gizli haznesindeki zehri iştahla yudumlayarak.
ÖLÜM SOĞUKTUR. YALNIZCA ÜŞÜRSÜN...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
LORD
-=Gelişen Üye=-

|
|
| değişik ve güzel bi anket olmuş bence.Nasıl öleceğimi azrail, ben ve şeytan rakı içerken kararlaştırırız şimdilik daha düşünmüyorum ölmeyi böyle iyi.
|
|
|
|
daha sonra yaparım hayatın felsefesini
|
|
|
     |
 |
SoLiTuDe666
-=Forum Tazesi=-

|
|
benim için hiç farketmez
|
|
|
|
_________________ FaRkLı GöRüNSq D€
AyNı ş€LeeRi aNLatıOR w€ YaŞıOrS
|
|
 |
      |
 |
SummerWine
-=Daimi Üye=-

|
|
| TOx!C-TEarS demiş ki:
|
soylu bir düellonun 10. adımında göğsüme saplanan bir kurşunla yere devrilerek. Yada
İzbe bir zindanda, üzerinde koca bir elmasın parıldadığı zarif bir yüzüğün gizli haznesindeki zehri iştahla yudumlayarak.
ÖLÜM SOĞUKTUR. YALNIZCA ÜŞÜRSÜN...
|
Ölesim geldi bee Bir arka sokak barının pis tuvaletinde kolumda bi şırıngayla hayatımın son bulması dışında hemen hemen her türlü ölümü kabul edebilirim. Yada buna benzer senaryoların dısındaki tüm ölümlere açığım diyeyim..
|
|
|
|
_________________ Bazen Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.Güneş kucağındadır, bilemezsin.Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın.
|
|
 |
     |
 |
madwitch
-=KopuK=-

|
|
Bende Boğaz Köprüsünden atlayıp ölmek istiyorum en çok sevdiğim yerde denizin içinde...
|
|
|
|
_________________ aletin tellerine böyle vurulursa
bu ses çıkar
ve
kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!
|
|
|
     |
 |
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Alıntı:
|
|
Aynen : ) ßunun başka cevabıda yoktur heralde.. Kim der ki trafik kazası geçirmek istiyorum, boğulmak istiyorum, yanmak istiyorum diye nereden geliceği bellimi olur ecel bu .p
|
KATILMIYORUM SEÇENLER VAR; Kendilerinden sonrakiler daha iyi yaşasın diye ölüm orucunda, her gün bir organını feda ederek bir deri bir kemik, Azrail’in kollarına koşan gençler mesela…
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ve BAZI ÖLÜMLER YAKIŞMAZ BAZI İNSANLARA;
Çekoslovakya’da Sovyet tanklarına meydan okuyan Alexandre Dubçek’e bir trafik kazasında ölmeyi yakıştıramamıştım mesela. YADA
Sivas cehenneminden sağ kurtulan Aziz Nesin’e Temmuz sıcağına teslim olmayı aranızdan hanginiz yakıştırmıştı...
+++++
Biri Çıkıp Öldürsün Beni. Ve Kaza Süsü VErsin Cansız Bedenime.
Çay bardağı biçiminde yontulsun mezar taşlarım ve yaşamdan bir tek yudum bile alamayacağım için üstlerine yatay olarak bir de kaşık bırakın.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
|
|