Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
avrilkolik
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 16:11  Mesaj konusu:  nası ölmek isterdiniz Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rolling Eyes

Yengeç Gender:Female Offlineavrilkolik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
diSHEkaos
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 17:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tabikide ecelimle Smile

Gender:Female OfflinediSHEkaos kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 17:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

diSHEkaos demiş ki:
tabikide ecelimle Smile

Aynen : ) ßunun başka cevabıda yoktur heralde.. Kim der ki trafik kazası geçirmek istiyorum, boğulmak istiyorum, yanmak istiyorum diye nereden geliceği bellimi olur ecel bu .p

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophiel
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 19:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bermuda şeytan üçgeni gibi bi yerde
bi kere ölüyoruz değil mi?esrarlı olsun:)

Aslan Gender:Female Offlinemephistophiel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

poland.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 21:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

soylu bir düellonun 10. adımında göğsüme saplanan bir kurşunla yere devrilerek. Yada
İzbe bir zindanda, üzerinde koca bir elmasın parıldadığı zarif bir yüzüğün gizli haznesindeki zehri iştahla yudumlayarak.

ÖLÜM SOĞUKTUR. YALNIZCA ÜŞÜRSÜN...

Koç  OfflineTOx!C-TEarS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LORD
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 21:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

değişik ve güzel bi anket olmuş bence.Nasıl öleceğimi azrail, ben ve şeytan rakı içerken kararlaştırırız şimdilik daha düşünmüyorum ölmeyi böyle iyi.

ben bu zıkkımı içmek için içerim
ama içerken düşünmem neden içiyorum diye
daha sonra yaparım hayatın felsefesini

Yengeç  OfflineLORD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
SoLiTuDe666
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Nis 23, 2008 23:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim için hiç farketmez Cool

Koç Gender:Male OfflineSoLiTuDe666 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
SummerWine
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Nis 24, 2008 00:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

TOx!C-TEarS demiş ki:
soylu bir düellonun 10. adımında göğsüme saplanan bir kurşunla yere devrilerek. Yada
İzbe bir zindanda, üzerinde koca bir elmasın parıldadığı zarif bir yüzüğün gizli haznesindeki zehri iştahla yudumlayarak.

ÖLÜM SOĞUKTUR. YALNIZCA ÜŞÜRSÜN...

Ölesim geldi bee Very Happy Very Happy Bir arka sokak barının pis tuvaletinde kolumda bi şırıngayla hayatımın son bulması dışında hemen hemen her türlü ölümü kabul edebilirim. Yada buna benzer senaryoların dısındaki tüm ölümlere açığım diyeyim..

Bazen Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.Güneş kucağındadır, bilemezsin.Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın.

Gender:Female OfflineSummerWine kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Nis 24, 2008 11:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende Boğaz Köprüsünden atlayıp ölmek istiyorum en çok sevdiğim yerde denizin içinde... Sad

kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

poland.gif
MesajTarih: Per Nis 24, 2008 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Aynen : ) ßunun başka cevabıda yoktur heralde.. Kim der ki trafik kazası geçirmek istiyorum, boğulmak istiyorum, yanmak istiyorum diye nereden geliceği bellimi olur ecel bu .p

KATILMIYORUM SEÇENLER VAR; Kendilerinden sonrakiler daha iyi yaşasın diye ölüm orucunda, her gün bir organını feda ederek bir deri bir kemik, Azrail’in kollarına koşan gençler mesela…
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ve BAZI ÖLÜMLER YAKIŞMAZ BAZI İNSANLARA;
Çekoslovakya’da Sovyet tanklarına meydan okuyan Alexandre Dubçek’e bir trafik kazasında ölmeyi yakıştıramamıştım mesela. YADA
Sivas cehenneminden sağ kurtulan Aziz Nesin’e Temmuz sıcağına teslim olmayı aranızdan hanginiz yakıştırmıştı...

+++++
Biri Çıkıp Öldürsün Beni. Ve Kaza Süsü VErsin Cansız Bedenime.
Çay bardağı biçiminde yontulsun mezar taşlarım ve yaşamdan bir tek yudum bile alamayacağım için üstlerine yatay olarak bir de kaşık bırakın. Smile

Koç  OfflineTOx!C-TEarS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap