Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
Sanctus
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Haz 01, 2007 00:37  Mesaj konusu:  Muse Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Muse, 1994 yılında İngiltere'nin güneybatısında yer alan Devon'da kurulmuş rock grubu. Grup üç kişiden oluşuyor;

Matthew Bellamy (solist, gitar ve klavye)
Chris Wolstenholme (bas gitar)
Dominic Howard (davul ve vurmalı çalgılar)
Bellamy grubun esas söz yazarı ve başıdır.

Muse, zaman zaman post-Britpop grubu olarak anılsa da onlar bunu kabul etmez. Muse`un Amerikan grunge muzik (Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden gibi) ve alternatif Britanyalı grupların (Radiohead ve The Verve) karışımı olduğunu olduğuna atıfta bulunurlar.

Son yıllarda Muse`un popülaritesi yukarda bahsedilen gruplara yetişti. Oysa ki sadece üç kişiden oluşan bu grup on yıldan beri sahnededir. Bu da aldıkları yolun kolay olmadığını gösterir.

Aslında okuldayken Muse`un üç elemanı da farklı gruplarda çalıyordu. Kısa bir süre sonra beraber bir grup kurma kararını aldılar ve gruba ilk önce Gothic Plague, Fixed Penalty, Youngblood ve Rocket Baby Dolls gibi isimler koydular (bu grup isimlerinin kronolojisi belli değildir, Muse birçok röportajda birbirine ters düşen bilgiler vermiştir). En sonunda Muse isminde karar kıldılar.

1994 yılında Rocket Baby Dolls adı altında yerel bir müzik yarışmasında sahnedeki her şeyi kırarak birinci oldular. Bunun üzerine elemanlar üniversiteye gitmek yerine müzik de kariyer yapmak istediler.

Grup sırasıyla ; Showbiz (1999), Origin of Symmetry (2001), Hullabaloo (2002), Absolution (2003), Black Holes and Revelations (2006) albümlerini yayınladı..

Gender:Male OfflineSanctus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Per Ağu 09, 2007 20:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

muscle museum süper eski sevgilimle şarkımısdı ama pek dinnemem dier şarkılarını

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Zeta
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Ağu 10, 2007 00:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bazı parçaları çok iyi, bir dönem çok dinliyordum bu grubu Smile

Koç Gender:Female OfflineZeta kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kaan_45
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Per Ağu 30, 2007 16:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rockta ingilizlerin son dönem yüzakı topluluğudur.
tüm parçaları son derece başarılı,insanı başka alemlere götürüyor.
eğer birkaç sene evvel hangi parçaları denseydi muscle museum la başlar,bliss,time is running out,hysteria,stockholm syndrome şeklinde ilk etapta aklıma gelenleri sıralardım.ama adamlar black holes and revelations ile olayı bitirdiler gözümde.şimdilerde dinlediğim favori grubumdur muse...

Offlinekaan_45 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
The Solden
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

MesajTarih: Sal Tem 08, 2008 20:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nirvana ve Radiohead bir grup demek pek de yanlış olmaz sanırım bunlara. Gerçekten de İngilizlerin son dönemdeki yükselen yıldız gruplarından biri.

OfflineThe Solden kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Darkside20
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

MesajTarih: Sal Tem 08, 2008 21:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hiçbir grup bu kadar çok isim değiştirmemiştir sanırım. Ama sonunda iyi yapmışlar, kısa ve akılda kalıcı bir isim koymaları iyi oldu.

OfflineDarkside20 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Manganase
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

MesajTarih: Per Tem 10, 2008 17:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Blackmassive Hotel adında veya ona benzer bir şarkıları vardı sanırım onu dinlemiştim ben. O şarkı gerçekten hoşuma gitmişti değişik bir tarzları var.

OfflineManganase kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dDeath
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Tem 10, 2008 18:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

..Hysteria.. En cok sevdigim sarkıları
Severek dinledigim bir grup gayet de basarılı buluyorum
Paylasım icin tskler...

Koç Gender:Female OfflinedDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Samarra
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 16:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hysteria'yı ben de tavsiye üzerine dinlemiştim ve gerçekten de çok hoşuma gitti. Diğer şarkılarının yanında çok daha başarılı bir şarkı.

OfflineSamarra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Marginale
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

MesajTarih: Pts Tem 14, 2008 15:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Origin of Symetry albümlerini şans eseri dinledim hoşuma gitmişti. Ama daha da derinden dinlemeye başlayınca pek başarılı bulmadım açıkcası Muse'u.

OfflineMarginale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap