Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Çar Ağu 29, 2007 22:02  Mesaj konusu:  MTV Ödülleri'nde ilk kez biz de varız! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Ünlülerimiz, 'En İyi Türk Sanatçı 07' ve 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde yarışacak.

1 Kasım'da Münih'de düzenlenecek 'MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde, ilk kez Türkiye de yer alacak. Ünlülerimiz, 'En İyi Türk Sanatçı 07' ve 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde yarışacak.

OYLAMA BAŞLIYOR
Nil Karaibrahimgil, Teoman, Kenan Doğulu, Ceza ve Sertab Erener'in 'En İyi Türk Sanatçı 07' başlığı altında yer alacağı yarışın 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde ise; Portecho, Bedük, Suitcase, Yakup ve Dandadadan var. 'Yeni sesler'le ilgili oylama; 29 Ağustos'ta MTV Türkiye ekranlarında yer alacak ilk tanıtımlarla başlayacak.

İLK ETAP 5 EYLÜL
5 Eylül'de Balans/ Tonique'de performans sergileyecek 'yeni sesler' arasından, kimin Avrupa'da yarışacağı ise 24 Eylül'de belli olacak.

Türkiye'di birinci seçilecek grup ya da şarkıcı, 17 ülkeyle yarışacak. 18 ülke arasında yapılacak ikinci tur oylamanın ardından da ilk üç belirlenecek. Kazanan, 'yeni ses', 1 Kasım'da 'MTV Avrupa Müzik Ödülü'nü alacak.

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Ağu 29, 2007 22:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

oleyyyuuuuppişşş :p ( nie bu kadar sevindimki:/ Smile

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Çar Ağu 29, 2007 23:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eurovision ßirinciLiğinden Sonra ßurdada ßir ÖdüL ALmak ÜLkemizin Tanıtımı Açısındanda FaydaLı oLacaktır.. Ama ŞimdiLik, KatıLmamız ßiLe GüzeL oLmuş Sonrasıda GeLir HerhaLde.

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Çar Ağu 29, 2007 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ehehe bi başarı geleceğini sanmıyorum

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
sevastra
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Ağu 30, 2007 13:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cırkı çıkmış bi eurovision dısında mtv ma a gidebilmemiz bizim için süper bişi

en iyi ses hala sertap erener
yenide ise dandadadan derim gerisi hikaye. ya fena koparıyolar Very Happy

derece gelir mi bizimkilerin rakiplerine bağlı şimdiden bi tahmin yapamıyorum. umarım bişiler yapabilirler

Yengeç Gender:Female Offlinesevastra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
UnBaLaNcEd
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

blank.gif
MesajTarih: Pts Ekm 01, 2007 01:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paRaNoiaCmetaL demiş ki:
ehehe bi başarı geleceğini sanmıyorum

sana katılıyorumm:D
da en azından katılmak da bi başarı şimdilik
ilerde feth ederiz Very Happy

Koç Gender:Male OfflineUnBaLaNcEd kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LORD
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Şub 06, 2008 17:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iron maidenin solistinin söylediği güzel bir söz vardı Mtv gibi tuvalete benzer klipleri yayınlayan bir kanal demişti öyle bir kanaldan ödül alsak ne olur almaska ne olur boş verin bence almasak daha iyi olur.

ben bu zıkkımı içmek için içerim
ama içerken düşünmem neden içiyorum diye
daha sonra yaparım hayatın felsefesini

Yengeç  OfflineLORD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | Evden Eve Nakliye | Evden Eve Nakliyat | Estetik | evden eve nakliyat | mp3 dinle | Chat | Sohbet | Sohbet | evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi seo
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap