| Yazar |
Mesaj |
NeoRock
Forum Yöneticisi

|
|
Ünlülerimiz, 'En İyi Türk Sanatçı 07' ve 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde yarışacak.
1 Kasım'da Münih'de düzenlenecek 'MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde, ilk kez Türkiye de yer alacak. Ünlülerimiz, 'En İyi Türk Sanatçı 07' ve 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde yarışacak.
OYLAMA BAŞLIYOR
Nil Karaibrahimgil, Teoman, Kenan Doğulu, Ceza ve Sertab Erener'in 'En İyi Türk Sanatçı 07' başlığı altında yer alacağı yarışın 'Avrupa'nın Yeni Sesleri' kategorisinde ise; Portecho, Bedük, Suitcase, Yakup ve Dandadadan var. 'Yeni sesler'le ilgili oylama; 29 Ağustos'ta MTV Türkiye ekranlarında yer alacak ilk tanıtımlarla başlayacak.
İLK ETAP 5 EYLÜL
5 Eylül'de Balans/ Tonique'de performans sergileyecek 'yeni sesler' arasından, kimin Avrupa'da yarışacağı ise 24 Eylül'de belli olacak.
Türkiye'di birinci seçilecek grup ya da şarkıcı, 17 ülkeyle yarışacak. 18 ülke arasında yapılacak ikinci tur oylamanın ardından da ilk üç belirlenecek. Kazanan, 'yeni ses', 1 Kasım'da 'MTV Avrupa Müzik Ödülü'nü alacak.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
findnewdreams
-=KopuK=-

|
|
oleyyyuuuuppişşş :p ( nie bu kadar sevindimki:/
|
|
|
|
_________________ Yaratıcı ruhumuza fısıldar ve kalbimizle konuşur.Fısıltıyı dinle…
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
| Eurovision ßirinciLiğinden Sonra ßurdada ßir ÖdüL ALmak ÜLkemizin Tanıtımı Açısındanda FaydaLı oLacaktır.. Ama ŞimdiLik, KatıLmamız ßiLe GüzeL oLmuş Sonrasıda GeLir HerhaLde.
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
paRaNoiaCmetaL

-=KopuK=-

|
|
| ehehe bi başarı geleceğini sanmıyorum
|
|
|
|
_________________ Şeytanın bakireliğini ben Bozdum...
|
|
 |
      |
 |
sevastra
-=Gelişen Üye=-

|
|
cırkı çıkmış bi eurovision dısında mtv ma a gidebilmemiz bizim için süper bişi
en iyi ses hala sertap erener
yenide ise dandadadan derim gerisi hikaye. ya fena koparıyolar
derece gelir mi bizimkilerin rakiplerine bağlı şimdiden bi tahmin yapamıyorum. umarım bişiler yapabilirler
|
|
|
|
_________________ SS4L
|
|
 |
     |
 |
UnBaLaNcEd
-=Gelişen Üye=-

|
|
| paRaNoiaCmetaL demiş ki:
|
|
ehehe bi başarı geleceğini sanmıyorum
|
sana katılıyorumm:D
da en azından katılmak da bi başarı şimdilik
ilerde feth ederiz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
LORD
-=Gelişen Üye=-

|
|
| iron maidenin solistinin söylediği güzel bir söz vardı Mtv gibi tuvalete benzer klipleri yayınlayan bir kanal demişti öyle bir kanaldan ödül alsak ne olur almaska ne olur boş verin bence almasak daha iyi olur.
|
|
|
|
daha sonra yaparım hayatın felsefesini
|
|
|
     |
 |
|
|