| Yazar |
Mesaj |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
Milyarder Abramoviç'in yatı İstanbul'da
Dünyaca ünlü Rus milyarder ve Chelsea Futbol Takımı'nın sahibi Roman Abramoviç'in 112 metrelik süper lüks yatı 'Le Grand Bleu', akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
İngiliz futbol takımı Chelsea'nin patronu Rus işadamı Roman Abramoviç'e ait lüks yat, İstanbul Boğazı'na saat 19.00 sıralarında giriş yaparak demir attı. 'Le Grand Bleu' adlı 112 metrelik lüks yat, Çırağan Sarayı açıklarında demirlemesiyle boğazda eşsiz bir görüntü oluşturdu. Yatta kalan misafirlerin İstanbul'da şehir turuna çıkmaları bekleniyor. Süper lüks yatın İstanbul'da ne kadar kalacağı ise henüz bilinmiyor.
17.08.2007
Kaynak : İHA
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
findnewdreams
-=KopuK=-

|
|
e güzel
|
|
|
|
_________________ Yaratıcı ruhumuza fısıldar ve kalbimizle konuşur.Fısıltıyı dinle…
|
|
 |
    |
 |
sampson
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Ben bu yatı Marmaris' teyken gördüm.Bill Gates' in falan zannettim ama Abramoviç' inmiş meğer.Acayip müthiş bir şey.Yatın içinde sürat teknesi,helikopter ve iç bölümlerde de arabalar vardı.Bir de jet-ski ler tabi.Ufak bi velet de denizin ortasında mini jet-ski yle hava atıyodu.Tabi Marmaris'te bizim sosyetikler olmadığı için kameralar yoktu ve bu yat Bodrum'a yaklaştığında fark edildi Türkiye tarafından.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paRaNoiaCmetaL

-=KopuK=-

|
|
| adam kaç yaşnda yetm kalmış bide vay bee
|
|
|
|
_________________ Şeytanın bakireliğini ben Bozdum...
|
|
 |
      |
 |
|
|