Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Ağu 19, 2007 09:21  Mesaj konusu:  Milyarder Abramoviç'in yatı İstanbul'da Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Milyarder Abramoviç'in yatı İstanbul'da

Dünyaca ünlü Rus milyarder ve Chelsea Futbol Takımı'nın sahibi Roman Abramoviç'in 112 metrelik süper lüks yatı 'Le Grand Bleu', akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

İngiliz futbol takımı Chelsea'nin patronu Rus işadamı Roman Abramoviç'e ait lüks yat, İstanbul Boğazı'na saat 19.00 sıralarında giriş yaparak demir attı. 'Le Grand Bleu' adlı 112 metrelik lüks yat, Çırağan Sarayı açıklarında demirlemesiyle boğazda eşsiz bir görüntü oluşturdu. Yatta kalan misafirlerin İstanbul'da şehir turuna çıkmaları bekleniyor. Süper lüks yatın İstanbul'da ne kadar kalacağı ise henüz bilinmiyor.

17.08.2007

Kaynak : İHA

Kova Gender:Male HiddenPsYchore_self kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Eyl 06, 2007 10:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

e güzel Smile

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sampson
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Eyl 07, 2007 14:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben bu yatı Marmaris' teyken gördüm.Bill Gates' in falan zannettim ama Abramoviç' inmiş meğer.Acayip müthiş bir şey.Yatın içinde sürat teknesi,helikopter ve iç bölümlerde de arabalar vardı.Bir de jet-ski ler tabi.Ufak bi velet de denizin ortasında mini jet-ski yle hava atıyodu.Tabi Marmaris'te bizim sosyetikler olmadığı için kameralar yoktu ve bu yat Bodrum'a yaklaştığında fark edildi Türkiye tarafından.

Aslan Gender:Male Offlinesampson kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Cum Eyl 14, 2007 16:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

adam kaç yaşnda yetm kalmış bide vay bee

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap