| Yazar |
Mesaj |
MarshaLL
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Yazın İstanbul'a geliyorlar peki ama daha önceki performanslarını sizce geçebilecekler mi? Gene bir stad konserleriyle karşımızda olacaklar.
|
|
|
|
_________________ İnsanda Ay Gibi Karanlık Yüzünü Herkesten Saklar
|
|
 |
    |
 |
Zeta
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Eskisi kadar İstanbul'u sallayacaklarını sanmıyorum ama yinede ismi yeter yaw..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Malignant
-=Daimi Üye=-

|
|
tıka basa doldururlar ama eski performanslarını beklemek rüya olur...
sponsor bulursam bende gidicem (:
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
MeLissa
-=Forum Tazesi=-

|
|
Şuanda fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.Geldiklerinde İstanbuldan inletecekler , hayal etmesi bile müthiş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
miniqmortospaa
-=KopuK=-

|
|
Eski performansı kadar olmaz tabiki ama yine istanbul sallanır
|
|
|
|
_________________ .....Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me.....
|
|
 |
    |
 |
Lady
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Son yıllarda görülen o ki Metallica eski Metallica değil. Özellikle James Hetfield’in sesi eskisi gibi değil.Ama isimleri yeter sonuçta.Bilet fiyatına gelince bence : Blind Guardian 60Ytl Evanescence 90Ytl istemişti konserleri için Metallica 150Ytl’den aşağı olmayacağını tahmin ediyorum.Fiyatlarda yıkacak gibi yani.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
selva
-=Gelişen Üye=-

|
|
aşar aşaar niye aşamasın canım..
(150 bile değil.sahne önü 350Ytl : ))
|
|
|
|
_________________ hiç korkmasam da bazen korkmak güzeldir.
|
|
 |
     |
 |
sampson
-=Forum Tazesi=-

|
|
Ben 90 lıktan bulabilirsem yarın almaya gidiyorum arkadaşlar.Bu konser artık sembolik bir anlam taşıyor bence.Bu yaştan sonra artık pek bişey hayal etmemek en iyisi ama bizi tatmin edeceklerdir yine de derim ben
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SummerWine
-=Daimi Üye=-

|
|
| Herşey geçmişte kalmıs sanki..son albumun demolarını dinledim.James bitmiş arkadaslar.söylenecek pek de bişey yok.ama efsaneye haksızlık etmemk lazım.konsere gidebilirim.ne de olsa ülkemiz bir daha gelme olasılıkları çok düşük..herifler ölmeden görmek lazım:)
|
|
|
|
_________________ Bazen Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.Güneş kucağındadır, bilemezsin.Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın.
|
|
 |
     |
 |
fatalhannibal
-=Forum Tazesi=-

|
|
| halen iyiler ama eski Metallica yok artık. ben bu konsere gitmicem. 93 teki konserlerinde olmak vardı.
|
|
|
|
|
|
|
      |
 |
|
|