| Yazar |
Mesaj |
Özgür
-=Forum Tazesi=-

|
|
Kuralsız olmaz diyenlerden değilim. Zaten özgürlümüzü kısıtlayacak kurallardan bahsetmeyeceğim. Aşağıda yazdığım kurallar yada önerilerin tamamını ister okuyun ister okumayın kabul etmiş sayılırsınız.
Mesaj yazarken dikkat etmeniz gereken şeyler ;
Düzgün Türkçe kullanın:
Bozuk Türkçe ile yazılmış mesajların forumda kirlilik yarattığı gibi, hiç bir üye tarafından da bozuk Türkçe ile yazılmış mesajları deşifre edilmek zorunda değildir. Rockdream Forumalrında mesaj yazabilmenin ilk kuralı düzgün Türkçe kullanmaktır.
Söyleyecek sözünüz yoksa mesaj yazmayın:
Sırf mesaj atmış olmak için mesaj yazmamalısınız. Sadece gülücük içeren mesajlar, “+1” gibi kirlilik yaratan mesajlara yönetim olarak tolerans tanınmasını beklemeyin. (ek : Herhangi bir kişi yada eser ile ilgili başlık açıp sadece "evet ne düşünüyosunuz?", "başka söze gerek varmı buyrun yazın", "bu grubu dinleyen varmı?" gibi girişler yapmayın. Mutlaka başlık konusu ile bilgi verip kendi görüşlerinizide belirtin. )
Başlık metinlerinde başlığın başına sonuna " , *, ! -, gibi işaretler koymayın ve başlık metninin tamamını BÜYÜK harflerle yada BüYüK KüÇüK harflerle yazmayın. "Creed", ***Iron Maiden*** , NirVaNa!!! ===>Buraya Bakın!!!<=== gibi başlıklar atmayın. Sadece grubun ismini yazın. Iron Maiden şeklinde. Aksi durumlar aramalarda problem çıkarıyor.
( Daha önceden kullanılmış mesajları değiştireceğim)
RockDream forumlarında mesajlara resim eklenebilir.
Web üzerindeki bir resme link vererek bu işlem yapılmaktadır. Mesajlarla eklediğiniz her resmin sayfanın açılmasını zorlaştıracağını unutmayın. Resimleriniz büyükse, bunları ufaltarak göndermeniz mantıklı olacaktır.
Okunaklı mesaj yazın:
Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini, noktamala işareti olmayan metinlerin ise okumayı işkence haline getirdiğini unutmayın.
Doğru konu başlığı seçin:
Yardım istediğiniz mesajlarınızda, "ACİL YARDIM"
veya "YARDIMA İHTİYACIM VAR"
gibi başlıklar kullanmak yerine, sorunu kısaca belirten başlıkları kullanmalısınız. Düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işlemini etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.
Forumda herhangi bir başlıkta yönetim tarafından değiştirilme silinme yada bir tavırdan dolayı şikayetiniz var ise tepkinizi o başlıkta verip konuyu dağıtmak yerine
"İstek ve Önerileriniz" kısmında bize bildiriniz. İstek ve Önerileriniz kısmı hariç kategorilerde yöneticilerle girdiğiniz tartışmalar/şikayetler silinecektir
Foruma “selamsız” girilmez..
Forum kullanım adabını öğrenme görevi sizlere verilmiştir. Bunu anlatmak yada yazmakla “başarabileceğimizi” zannetmiyorum. İçinizden geldiği gibi davranın. Rahat olun, gerilin, çay demleyin, büyük boy cips yada türevlerini yiyip “sivilce” sahibi olun...“RockDream Cafe”
kategorisine girip “yalnızca” selam vermek yerine, kendinize bi başlık açıp kendinizi tanıtın, coşun, zıplayın ve içinizdeki çocuğu orada bırakın.. Nefesinizin olgunluğuna ihtiyacımız olduğu kadar, bilgimize ve paylaşılabilirliğimize de sizin ihtiyacınız var.. Unutmayın ki, bilgi, paylaşılabiliyorsa bilgidir.. bildiğinizi bilerek bildirin, bilmediğinizi okuyarak öğrenin.. –ki yaratılış gayemizde bu temel güdülerimiz yatmaktadır..
|
|
|
|
En son Özgür tarafından Sal Tem 24, 2007 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
       |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
En son bahsettiğin şeyi söylemeyi düşünüodum millete ama sen yazmışsın eywallah Özgür arkadaşım...
Bir de önerim olacak..Flood yani arka arkaya msj ı yasaklarsak daha hoş bir ortam olur...
----------------------
Saygılarla
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
Usipia
-=Daimi Üye=-

|
|
| uff ben basen bozuk yaisom yhaa bişi demesler umarım ama elde olmadan=P
|
|
|
|
_________________ herşey korkuyla başladı ve yine korkula sona erecek...
|
|
 |
    |
 |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
| Peki teşekkür ederiz Özgür
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
CeRvaNteS
-=Forum Azmanı=-

|
|
Denemek Lasım
|
|
|
|
_________________ Ey Hayat Niye Varız?
ßaşka Seviceksin ßaşka Türlü ßaşka Şekilde
|
|
 |
      |
 |
AyLinnesS
-=DreameR=-

|
|
Usipia harbi bozuk yazıyosun
Heyecandandır gaLiba
|
|
|
|
_________________ İnsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...
|
|
 |
    |
 |
AyLinnesS
-=DreameR=-

|
|
Özgür
PayLasım için sagoL
|
|
|
|
_________________ İnsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...
|
|
 |
    |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
BEn de flood dan bahsediorm ama dinleyen yok malesef....
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
Pandorina

-=Forum Azmanı=-

|
|
| Alıntı:
|
|
BEn de flood dan bahsediorm ama dinleyen yok malesef....
|
Harbiden ya Hemen Üstünde Duruor Üstelik Bir De Forum KuraLLarında Yapmış Bunu... Burda BiLe YapabiLiorsa Yani Daha Ne Diyim Görünen Köye kLavuz Gerekmez...
|
|
|
|
_________________ YanLız KaLmak Bir iLaç Mıdır ? Yoksa HAstaLığın Ta Kendisi Mi?
|
|
 |
     |
 |
miniqmortospaa
-=KopuK=-

|
|
| Usipia demiş ki:
|
|
uff ben basen bozuk yaisom yhaa bişi demesler umarım ama elde olmadan=P
|
bende öyleydim ama göndermeden önce kontrol edersen bir sorun kalmaz umarım en azından dikkat edersen seviniriz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|