Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
nese_ist_rock
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Pzr May 25, 2008 20:33  Mesaj konusu:  Menajer Berk Türkmen Rock Grubu Üzerine Söyleşi Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

-Öncelikle Merhaba Berk Bey.

-Merhaba.

-Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

-Ne demek arkadaşlar önemli değil. Buyrun.

-Biraz kendinizden bahsetmenizi istesek öncelikle?

-Ben aslen kafkas göçmeni bir ailenin üçüncü çocuklarıyım. Radyo Programı,Tiyatro oyunculuğu gibi özgeçmişe sahibim. Müzik dünyası ile hep iç iç oldum ve bugünde yoluma menajer ve senarist olarak devam ediyorum.

-Sizinle röportaj yapmak için baya koşuşturduk. Ama bunun önemli bir sebebi var.

-Evet buyrun.

-Bir Rock grubunun menajerliğini alacağınız söyleniyor. Ve bu isim sır gibi saklanıyor. Büyük bir patlama yapacağınızda iddaa ediliyor. Bu duyumlarımız ne kadar doğru acaba?

-Şimdi bir Anadolu Rock Grubu ile anlaşma yolunda olduğumu söyleyeyim. Parçaları ve ismini sır gibi saklamamızın sebebi ise dediğiniz gibi bomba gibi patlayacaklarındandır.

-En azından kim olduğuna dair veya yeni bir grup mu yoksa eski bir grup mu onunla ilgili bir şeyler söyleseniz?

-İsim Anadolu Rock dalında çok büyük bir isim. Kendisi ve grubu çok değerli bir insan. Benim de çok sevdiğim bir abim.

-Yani sır gibi saklayacaksınız?

-Evet anlaşmalar tamamlanana kadar saklayacağım isimi.

-Şunu söylemek istiyorum Berk Bey bende bir rock sever olarak sevindim.

-Peki o zaman bir soruda ben sorayım. Neden?

-Çünkü çok başarılı bir insansınız. Ve eminim ki rock dünyasına önemli bir katkıda bulunacaksınız.

-Teşekkür ediyorum.

-Basry ve Dikfed isimli sanatçılar ile çalıştığınızı duymuştuk. Hala devam ediyor musunuz?

-Basry Bey ile yollarımızı ayırdık. Fakat Dikfed Rap Grubu ile yolumuza devam ediyoruz. Ve en kısa zamandada rap grubuma albüm çalışmasına başlayacağız.

-Televizyon ile ilgili projelerinizin olduğunu duyduk. Doğruluk payı nedir acaba?

-Evet doğruluk payı yüksek. Kanallar ile görüşmeler yapıyorum. Tv Programı,Dizi projelerim var. Fakat ne zaman kabul edilir bilmiyorum.

-Bizi çok nazik ve kibar karşıladığınız için teşekkür ediyorum Berk Bey.

-Ben Teşekkür ederim.

Offlinenese_ist_rock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | OYUNLAR | Evden Eve Nakliye | Evden Eve Nakliyat | chat | Araç Kiralama | Sürücü Kursları | Araba Videoları | türkçe mp3 indir | evden eve nakliyat | nakliyat | Tattoo | dövme | Estetik | evden eve nakliyat | mp3 dinle | Chat | Sohbet | Sohbet | evden eve nakliyat | ilahi indir | müzik | Sesli Chat | şarkı sözleri
rock, metal, punk, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, müzik enstrumanları ve aletleri
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Forum Haritası