nese_ist_rock
-=Forum Tazesi=-

|
|
-Öncelikle Merhaba Berk Bey.
-Merhaba.
-Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
-Ne demek arkadaşlar önemli değil. Buyrun.
-Biraz kendinizden bahsetmenizi istesek öncelikle?
-Ben aslen kafkas göçmeni bir ailenin üçüncü çocuklarıyım. Radyo Programı,Tiyatro oyunculuğu gibi özgeçmişe sahibim. Müzik dünyası ile hep iç iç oldum ve bugünde yoluma menajer ve senarist olarak devam ediyorum.
-Sizinle röportaj yapmak için baya koşuşturduk. Ama bunun önemli bir sebebi var.
-Evet buyrun.
-Bir Rock grubunun menajerliğini alacağınız söyleniyor. Ve bu isim sır gibi saklanıyor. Büyük bir patlama yapacağınızda iddaa ediliyor. Bu duyumlarımız ne kadar doğru acaba?
-Şimdi bir Anadolu Rock Grubu ile anlaşma yolunda olduğumu söyleyeyim. Parçaları ve ismini sır gibi saklamamızın sebebi ise dediğiniz gibi bomba gibi patlayacaklarındandır.
-En azından kim olduğuna dair veya yeni bir grup mu yoksa eski bir grup mu onunla ilgili bir şeyler söyleseniz?
-İsim Anadolu Rock dalında çok büyük bir isim. Kendisi ve grubu çok değerli bir insan. Benim de çok sevdiğim bir abim.
-Yani sır gibi saklayacaksınız?
-Evet anlaşmalar tamamlanana kadar saklayacağım isimi.
-Şunu söylemek istiyorum Berk Bey bende bir rock sever olarak sevindim.
-Peki o zaman bir soruda ben sorayım. Neden?
-Çünkü çok başarılı bir insansınız. Ve eminim ki rock dünyasına önemli bir katkıda bulunacaksınız.
-Teşekkür ediyorum.
-Basry ve Dikfed isimli sanatçılar ile çalıştığınızı duymuştuk. Hala devam ediyor musunuz?
-Basry Bey ile yollarımızı ayırdık. Fakat Dikfed Rap Grubu ile yolumuza devam ediyoruz. Ve en kısa zamandada rap grubuma albüm çalışmasına başlayacağız.
-Televizyon ile ilgili projelerinizin olduğunu duyduk. Doğruluk payı nedir acaba?
-Evet doğruluk payı yüksek. Kanallar ile görüşmeler yapıyorum. Tv Programı,Dizi projelerim var. Fakat ne zaman kabul edilir bilmiyorum.
-Bizi çok nazik ve kibar karşıladığınız için teşekkür ediyorum Berk Bey.
-Ben Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|