| Yazar |
Mesaj |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
Harvard'lı simgebilim uzmanımız Robert Langdon bu kez sabahın köründe aldığı bir telefonla kendini bir dizi olayın içinde bulur. Arayan CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) başkanı Max Kohler işlenen bir cinayetle ilgili kahramanımızın yardımına ihtiyaç duymaktadır.
CERN'de çalışan fizikçilerden bir tanesi öldürülmüştür ve vücuduna ilginç bir damga vurulmuştur. Cinayetle ilgili bir ipucu bulunmamaktadır ancak katil sadece cinayeti işlemekle kalmamış bomba etkisiyle kullanılabilecek yeni bir icadı da CERN'den çalarak işleri içinden çıkılmaz hale getirmiştir.
Olaylar Robert Langdon'u öldürülen fizikçinin kızı Bayan Vetra ile birlikte önce İsviçre'ye (CERN merkezi) sonra da Roma'ya (daha doğrusu Vatikan'a) sürükleyecektir.
Kitabın gerçekten mükemmel bir kurgusu olduğundan bahsedebilirim. Tüm taşlar yerli yerine oturuyor. Kitap, katili ve bombayı bulabilmek için kovalamaca başladığından itibaren kendini bir solukta okutuyor.
Kovalamaca sırasında Roma'nın tarihi mekanları arasında ustaca kurulan bilmeceler, eski yapıların tarihiyle ilgili verilen bilgiler ve Illuminati kardeşliğinin Roma'nın haritasının tam ortasına sakladığı gerçek okuyucuyu epey meşgul ediyor.
Kitabın sonunda ise tam bitti artık diye düşündüğünüzde, herşeyin çözümünü bulduğunuza inandığınızda "yok artık" dedirten bir sonla karşılaşıyorsunuz.
Şaşırtıyor mu? Evet. Ama inanma kapasitelerimizi biraz zorluyor. "Bu kadarı da olmaz" dedirtiyor.
Tarihle ve Roma ile bezenmiş, güzel, akıcı bir polisiye - gerilim ilginizi çekiyorsa mutlaka okuyun. Ancak bilmecelerin rüyalarınıza girmesine hazır olun.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
| Davinci'nin Şifresinden Sonra Okumuştum ßunuda Aynı Heyecan ßurdada Vardı ve ßahsediLdiği Gibi Sonunda ßüyük ßir Sürprizde Vardı OkumayanLar yada OkuyacakLarı Düşünerekten Yazmıyorum (= MutLaka Okuyun Derim Tabi Kurgu GeriLim ve Macera Seviyorsanız..
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
NecroSauron
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ßana göre "Dan ßrown" serisinin en iyi kitabı ben ilk defa 600 sayfalık bir kitabı 5 günde bitirdim o da bu kitaptı. Olaylar o kadar akıcı ki kendinizi kaptırmamak elde değil. Dan ßrown'un usta kaleminden eşsiz bir eser herkesin okumasını isterim böyle kitapları zor bulunur.
|
|
|
|
    |
 |
pankreas
-=Forum Azmanı=-

|
|
| Dan Brown serisinin en iyi kitabı bu.. dierlerine oranla çok daa gerilim yükLüve heycanlı
|
|
|
|
_________________ asdrnmfweıofgnjksdlmf lmkvdnskfnwsedklvn lşsdmöf
|
|
 |
    |
 |
Joseph
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Dan Brawn Tüm kitapLArı güseL hepSi biR farkLı Dan Brown oLsun çamuRdan oLsun..
|
|
|
|
_________________ ' † Joseph † | ç A r ş ı | Hayatımız Siyah Beyaz...! AzRaiL akıLLı oL...!
|
|
 |
    |
 |
Therapne
-=Forum Tazesi=-

|
|
| dan brown harıka yazmıs bu kıtabı aldığına değiyo davınci!nın şifresı melekler we şeytanlar dijital kalee en son olarakta ıhanet noktası war daha onu alamadım ama onuda alıcam hepsı mükemmel kitaplarr okumaya değer...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
SeFa
-=Forum Tazesi=-

|
|
Dan ßrown...Melekler ve şeytanlar.. Gerçekten harika elimden bırakamadım ya.. Bide özet geçmişsiniz özLem duydum şimdi..
Arkadaşın dedi gibi cidden hayatimda yapamicam şeyi yaptım 600 sayfa ve ben 4 günde bitirdim.. kafanı kaldıramiosun ya
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
AyLinnesS
-=DreameR=-

|
|
Suana kadar okudugum kitapLarın En muhtesemi...
Dan Brown gercekten harika bir yazar...
|
|
|
|
_________________ İnsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...
|
|
 |
    |
 |
miniqmortospaa
-=KopuK=-

|
|
| Kitap okadar çok elime geçtiki.. buna rağmen daha 1 sayfasını bile okumuş değilim ama en kısa zamnda inş...
|
|
|
|
_________________ .....Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me.....
|
|
 |
    |
 |
Mojo Pin
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Dan Brown'ın okuduğum ilk kitabıydı...bi solukta okunacak bi roman,acayip sürükleyici...zaten Brown'ın kısa bi süre içerisinde yaşanan olayları beş yüz küsür sayfaya yerleştirme kabiliyetine hayran olmamak mümkün değil..
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
|
|