| Yazar |
Mesaj |
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-

|
|
Mecburiyet Caddesi Vokal & Ritm Gitar - ilker turan Lead Gitar & Brutal Vokal - Emre Araz Bass Gitar & Back vokal - Yunus Emre Güncan Bateri - Ugur Özdemir 2005 yilinin kasim ayinda Ilker ve Emrenin aldigi karar dogrultusunda grup olusum için hazirliklara basladi. Sonra Ugur grubun bateristi olarak yerini aldi. Iki ayri ismin daha gruba katilip ayrilmalari sonrasinda Y. Emre gruba bas gitarist olarak dahil oldu ve Mecburiyet Caddesi bugünkü halini aldi...
Cover çalismalari yaparak seslendiren grup, kisa surede repertuarini oldukça genisletti ve genisletmeye de devam ediyor. Artik beste zamani geldigine karar vermelerinden bu yana da kendi beste çalismalarini surduren grup; bu gune kadar 8 konser 12 bar programi duzenledi ve Bolu'da yerel basinda adindan çokça soz ettirdi...
Albüm hazirligi son hiziyla devam eden grup çok yakinda10 parçadan olusan albümünü paylasima sunacak...
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
|
|
     |
 |
Pandora
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Bolu'nun bir caddesi olduğunu öğrendiğimde gülmüştüm ne değişik bir cadde ismi diye. Meğer grupları da varmış.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paRaNoiaCmetaL

-=KopuK=-

|
|
| giresundada var öyle bir cadde:D
|
|
|
|
_________________ Şeytanın bakireliğini ben Bozdum...
|
|
 |
      |
 |
VaLequentiLL
-=Gelişen Üye=-

|
|
Süper ya. Myspace te görmüştüm ilk olarak. Umarım bu yolda devam ederler ve bizede dinlemesi zevk veren yeni bir grup kazandırırlar.
Bu arada vokal in sesi cok guzel.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|