| Yazar |
Mesaj |
Metalciis
-=Forum Tazesi=-

|
|
M.Cem Doğru 16 Temmuz 1988 ' de İstanbulda doğdu. Müzige Orta okul çagında elektro gitar ile başladı. Çeşitli müzik hocalarından ders almış fakat istedigi tarzı bulamadıgından dolayı kendi kendini geliştirmeye başlamış. Yanılmıyorsam Günde 6-7 saatini gitara ayırıyormuş. Çeşitli Ünlü gruplarda yer almış fakat gizemliligi seviyor olmalı ki kendisini hiç bi ortamda göstermemekte. Ortamlarda ismini çok duyuyoruz fakat kendisini hala tanıyamadık. Ve böyle giderse kimligini saklamakta ısrarlı gibi görünüyor.
Şuan ki grubu : Yüksek Voltaj
Videosunu izlemek için : Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
|
|
En son Metalciis tarafından Per Kas 06, 2008 09:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
| |
    |
 |
MaSsTiVaL
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Arkadaşım ben o adamı biliyorum. Konser arkadaş tanıştırmıştı. Ayrıca Şuanda Yüksek Voltaj grubunda değil. Hiç bi grupta çalmıyormuş. arkadaşları çagırdıkça konserlede yer aldıgını söylüyor. Gayet sıcak kanlı biri. Ama doğum yılı yanlış yazmışssın sanırm.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
serserinim
-=Forum Tazesi=-

|
|
kendisi benim bizzat kankam olur şuan hiç bi grupda çalışmıyo pazar günü asfaltdünyanın konserinde görebilirsiniz taksimde
|
|
|
|
|
|
|
     |
 |
wanna
-=Forum Tazesi=-

|
|
cemi behde az cok tanıorm!!ewet asfalt dınyada calıo(= yuksek voltajdada caldı ayrıca mor ve ötesindede 1 kere çalmış (=cem sölemişti
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
serserinim
-=Forum Tazesi=-

|
|
Şuan hiç bir yerde çalmıyor. Kendini kamp a aldı 2009 sonunda albüm çıkarıcak
ayrıca mor ve ötesinde çalmadı sallamayın lütfen
|
|
|
|
|
|
|
     |
 |
wanna
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ewet. ama cem bana mor ve ötesinde sadece bi kere çaldiğını söledi zaten.haklısın bu arada kendı albumunu cıkarmak istıodu
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
rockway
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Yanlış anlaşılma olmuş sanırm. Cem Mor ve ötesinde çalmadı. Sadecee Çalacaktı. Şuanda grubu yok. Kendi albümünü çıkaraktı.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
wanna
-=Forum Tazesi=-

|
|
| haklı olabılırsn... ama ben yinede merak ettm cem 'e bida sorucm (: bu arada grubu yok ewet ama asfalt dünyada da çaldığını söyleyebılırm
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
|
|