| Yazar |
Mesaj |
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-

|
|
90’lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel, yeni gurubu MALT ile hazırladığı ilk albümü “KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM” Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.
Yol albümü niteliğinde olan Malt’ın “KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM”ü eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.
Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettiği ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapıyor. Zor hayat şartları altında yaşayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacağını söylüyor.
“Tanımadığımız insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptık” diyen Cenk, Erdem’den sıkıldığı bir dönemde, yanına aldığı 3 kişi ile kurduğu Malt ile yüzlerce türü karıştırmadan sadece rock yapıyor.
ATM stüdyolarında hazırlanan albümde tüm şarkı sözleri Cenk Durmazel’e ait, besteler ise gurubun ortak çalışması sonucu ortaya çıktı. Cenk Durmazel(vokal), Cenk Turanlı(bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy ‘dan(davul) oluşan MALT’ın ilk klibi “Aşkın Gözü” adlı parçaya gurubun davulcusu Güray Gürsoy yönetmenliğinde, 35 mm formatında çekildi. Sütlücede bulunan Makine Stüdyolarında, yeşil background da çekildikten sonra, bilgisayarda çeşitli teknikler yardımıyla arka fondaki mekanlar oluşturuldu.
|
|
|
|
     |
 |
ütopya_carcass
-=Forum Tazesi=-

|
|
| soud olarak cok sağlam bi grup iyi işler cıkar bu gruptan daha...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Siyahist

-=Daimi Üye=-

|
|
| önleri Açık...MüzikLeri iyi..görecez ilerleyen ZamanLarda..
|
|
|
|
_________________ Hayat asLında basittir, zor geLirse bas ittir, baktın oLmuyor Has...tir !!!
|
|
|
    |
 |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
| gerçekten sert :S dinleyemiyorum .. en azından şuan için hiç ilgimi çekmiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AngeLFire
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Alışıldık bir türk grubu değil iyiler.
|
|
|
|
_________________ Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
| ßu Grubun Deprem Şarkısını çOk Seviyorum çOK eğLenceLi ßişey oLmuş ßu AraLar ßaşa Sarıp DinLediğim ßir Parça..ßencede ßaşarıLıLar Ama Geri pLandaLar MüzikLerini ßiraz Daha DuyurmaLarı Lazım ..
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
SeFa
-=Forum Tazesi=-

|
|
| '' Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettiği ilk albümleri '' çok kısa bi süre grçekten ne diyim.. ama iyi yapıyorlar işlerini
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dumanya
-=Gelişen Üye=-

|
|
| gayet iyi ve güzl şarkıları!!
|
|
|
|
_________________ Bırak anlatayım sarhoşum öyle
Sarhoşu da geçtim nolacak böyle
Hayatlar içinden hayat seçmişim
Hiç bi şey fark etmez kendimden geçmişim!!!
|
|
 |
    |
 |
charmed
-=Forum Tazesi=-

|
|
| iki cenk'i de tebrik etmek lazım ikisi de harika işler çıkarmış.. barış ve güray zaten en iyileri.. 3.klipleri de güray gürsoy'un çekiceği "gol" şarkısına gelicek..
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
paRaNoiaCmetaL

-=KopuK=-

|
|
aşkın gözü kör olabilir ama inan banakarnı açtır çok yalancılar
|
|
|
|
_________________ Şeytanın bakireliğini ben Bozdum...
|
|
 |
      |
 |
|
|