Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Poll :: İlk Görüşte Aşk;

Yalandır
37%
 37%  [ 3 ]
Doğrudur, hem de nasıl. :)
62%
 62%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 8

Yazar Mesaj
HereticBoy
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

bosnia_herzegovina.gif
MesajTarih: Cum Ağu 08, 2008 14:39  Mesaj konusu:  İlk Görüşte Aşka İnanır Mısınız? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlk görüşte aşka tutulan insanların doğru olduğuna inanır mısınız?

Koç Gender:Male OfflineHereticBoy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dDeath
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Ağu 09, 2008 18:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu yasıma kadar aska hic inanmadım.. Belkide hic asık olmadıgım icin hep bu düşünceyle yasadım..
Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama ilk görüste aska inanları zor günlerin beklediginden eminim .. Askla bas etmek zor olsa gerek Smile

Koç Gender:Female OfflinedDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
WastingMyHate
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

ireland.gif
MesajTarih: Pzr Ağu 10, 2008 20:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Belkide başıma gelmediği içindir, inanmam. İlk görüşte hissedilen sadece hazdır Smile

Boğa Gender:Male OfflineWastingMyHate kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
AyLinnesS
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Ağu 17, 2008 17:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dogrudur , Hem de nasıL Smile
Çünkü başıma öyLe bişey geLdi hatta anlatayım : faL baktırdım arkadasıma bana aşka inanırmısn dedi hayır dedim çünkü aşk diye bişey yok dedim ve bana senden küçük bir insanla çıkarmısın dedi asla dedim öyle bişey olmaz diye nasibimi almıştım çünkü kız fala bakmayı bitirdi ve ya en fazla 5 ya da 10 dakika gecti aradan karsıma biri çıktı ve inanılması güç aşık oldum ama keşke de olmasaydım Very HappyVery HappyVery Happy

Başak Gender:Female OfflineAyLinnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DEJ-A
Moderator
Moderator

australia.gif
MesajTarih: Pzr Ekm 19, 2008 10:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Öznel bir soru,kimse takılmasın ama ilk görüşte aşk diye birşey sallamasyon gelir bana.Onu yaşarsın,tanırsın,tanırsın,tanıdıkça hayran olursun.Böylece Aşk dediğimiz,tarifi mümkün olmayan şeyle karşılaşırız.

ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !

[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ]

OfflineDEJ-A kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
BağıraRock
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Ekm 24, 2008 19:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mecnun Leylaya Dönüp Dönüp Bakmadıysa Doğrudur...
.
Aşk Nasıl Sallamasyon ya Smile

Koç Gender:Male OfflineBağıraRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap