Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Tem 19, 2007 01:15  Mesaj konusu:  Korkunç Bir Paris Hilton Oyunu (+18) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar oyunu belki bilen bilir ama bilmeyenler için ben yine de paylaşayım istedim....

Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın!

Şahsen ben daha büyük ekranda biliodum oyunu ama napalım bunu buldum bööle oynıcaksınız Very Happy

Idea Oyunda; küçük siyah toplardan kaçıp kareleri almak zorundasınız.
Idea Her kareyi aldığınızda, kaçmanız gereken siyah toplar çoalacak.
Idea Oyunu başlar başlamaz kaybederseniz herhangi bir heyecan yok Idea Ancaaaaaaaaaak, biraz başarı elde ettikten sora size diyebileceğim tek şey: O siyah toplara çarpmamanız için elinizden gelenin fazlasını yapın...
Idea Oyun kesinlikle kalbine inecek arkadaşlara tavsiyem diel çünkü tutar eşşek herifin teki daha çok sesini açmanızı sööler oynarken Very Happy ama sakın dikkate almayın aksine benim hoparlörün sesi yeterince kısık olmasına rağmen, O SÜRPRİZLE KARŞILAĞTIĞIMDA ÇIKAN SES TEK KELİMEYLE DEHŞET...

Yaw bütün zevkini anlattımm ama napıyım birinise bişe olmasını istemem Wink

NOT: SAKINCALIDIR.. KALP RAHATSIZLIĞI OLANLARIN OYNAMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR..

Kova Gender:Male HiddenPsYchore_self kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Usipia
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Ağu 07, 2007 11:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mnyak bi kadın bagryoo delimidir nedirr Razz

Gender:Female OfflineUsipia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PsYchore_self
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Ağu 07, 2007 12:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya 25 kere oynadım... 25.sinde bile hala korkuorum yaaa Crying or Very sad

Kova Gender:Male HiddenPsYchore_self kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Siyahist
Uyarı : 1
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Ağu 10, 2007 10:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Allah beLanıı Emii tırsdımm lannn Very Happy Very Happy

Akrep  OfflineSiyahist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
culpa
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Haz 24, 2008 19:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben oyunun böyle biteceğini tahmin ettim.sesi kıstım ama yine de korktum.bence oynayanlar sesi tamamen kapatsınlar! Surprised

Balık Gender:Male Offlineculpa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
avrilcence
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Haz 25, 2008 09:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

süpermiş yaaa . . bayıldım. . Very HappyVery HappyVery Happy

Aslan Gender:Female Onlineavrilcence kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ınterestınq
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Haz 25, 2008 15:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

başka oyunlardada var böyle ne olduğu belirsiz bişey çıkıo karşına,anca bağırıyo Laughing .bildiğim için fazla tırsmadım yani.o kadar da korkunç değil bence...

Offlineınterestınq kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap