Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
VaLequentiLL
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

sweden.gif
MesajTarih: Pzr Nis 27, 2008 15:07  Mesaj konusu:  Kabus Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

..yürüyordum telaşla , ıssız ve bomboş bir sokakta.. bu kadar terkedilmiş ve yalnız görünmemişti gözüme bu şehir hiç.. havaya hakim olan yeşile kaçan küf rengi bir sisin içindeydim.. yağmur yağıyordu bir yandan da.. her yer çamur olmuş.. her yer ıslak.. --attığım her adımla beraber ayakkabılarımdan sıçrayan sular yıne kendi üzerimi kirletmeme yarıyordu şüphesiz.. hoş... yaptığım ne varsa bana dönüşte kir ve leke oluyordu ya.. sıçrattığım su bile öyleydi.. havalanıyor ve çamur olarak üstüme geliyordu.. lekeler bırakarak değdiği yerde..-- nedeni neydi bu telaşın? nereye götürüyordu beni adımlarım bilmiyorum.. arkamı döndüm ve gitgide uzaklaşan yuksek binaları izledim bir süre hızımı kesmeden yürürken.. anlar gibiydim.. kaçıyordum... kaçıyordum ama neydi beni kaçırtan? yürümeye devam ettim bir süre. yorulmuştum elbet ama hala aynı telaş ve aceleyle yürümeye zorluyordum kendimi.. yürüdüm.. telaş ve aceleyle.. uzaklaştım şehirden.. artık arkamı döndüğümde görünmüyordu büyük binaları şehrin.. hala bilmiyordum kaçtığım şeyin ne olduğunu.. ve durdum! yağmur hızını daha da arttırmıştı.. ıslanmıştım.. belkide yıkanmış.. temizlenmiştim.. kafamın üstünde hissettiğim yağmur damlaları daha bir sert çarpar oldu.. anlam veremedim.. kaçtığım şeyden kurtulduğuma inanmış ve durmuştum.. ama beni takip eden bulutlardan üstüme hala yağmur boşalıyordu.. eskisinden daha öfkeli bir şekilde.. acaba dedim.. kaçmamam gereken birşeyden mi kaçmıştım da sinirlenmişti bulutlar.... yürümeye başladım yine.. hatta koşmaya da başladım bir süre sonra.. yağmur damlaları gittikçe hızlanmaya başlamıştı ki...... birden bire anlayamadan daha ne olduğunu başıma aldığım bir darbe beni yere düşürmeye yetmişti.. göremedim başıma çarpanın ne olduğunu.. belkide sabrını taşırdım bulutun ve içinde sakladığı bütün kötülük dolu damlalarini üstüme bıraktı.. gözlerim kapandı yavaşça.. bir yerden aşşağıya hızla düşüyormuş hissine kapıldım.. sanki sonsuz bir boşluğa düşüyordum.. ve bir ses;

- Uyan hadi.. geç kalacaksın..!!!

Annemdi bu.. ve bir kabus daha sona ermişti.. başıma aldığım bir darbe ile..

Gender:Male OfflineVaLequentiLL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap