| Yazar |
Mesaj |
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-

|
|
Hayko Cepkin 1978 İstanbul doğumlu. Liseden sonra 2 yıl Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene Akademi İstanbul'da piyano eğitimi 2 yıl opera eğitimi 9 sene de kilise müziği ile ilgilendi ve 1997 yılında müzik dünyasına klavyeci olarak atıldı.
Sırasıyla Öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden" adlı bir Yeni Türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin Olmam Lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.
Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır. En son olarak 6 Ekim 2006 günü gösterime giren Araf filminin müziklerini hazırladı.
21 Mayıs 2007'de Tanışma Bitti adlı ikinci albümünü piyasaya çıkmıştır.
|
|
|
|
     |
 |
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Hayko Cepkin gerçekten bir tasarım harikası, sıradışı bir müzisyen...
|
|
|
|
_________________ Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight...
|
|
 |
    |
 |
TheRockuLa
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Hayko Cepkin gerçekten yıllardır bu işi yapan, klavyede ustalaşmış, Türkiye’deki üst düzey grup ve müzisyenlerle calışmış birisidir...
|
|
|
|
_________________ Sadece ve Sadece Barışa Rock..
|
|
 |
    |
 |
Seboist
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Türkiye'deki en iyi erkek vokale sahip müzisyenlerden birisi..
|
|
|
|
_________________ Vazgeçersen Kaybedersin
|
|
 |
    |
 |
PunkeR
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ArchangeL demiş ki:
|
|
Hayko Cepkin gerçekten bir tasarım harikası, sıradışı bir müzisyen...
|
Çoook doğru !
|
|
|
|
_________________ HER SEYIN BIR NEDENI;
HER NEDENIN BIR SEBEBI;
HER SEBEBINDE BIR ANLAMI VAR.
|
|
 |
    |
 |
SPOOKY
-=Forum Tazesi=-

|
|
| bu adama hastayım yaw ama kendisine şarkılarını pek dinlemem
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
| Hayko Cepkin Nedendir ßiLmem Tek Isınamadığım Adam .. ŞarkıLarına Hiç iLgim oLmadı DinLemedimde iLgimi Çekip ßaştan DinLeseydim ßeLkide Seviyor olurdum ..
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
ütopya_carcass
-=Forum Tazesi=-

|
|
| vala ilk zamanlar cok ısınamıştım fazla dinlemezdim sadece saygı duyardım yaptığı işe ama bu son albümmle beni kopardı ortadan ikiye patlattı beni harika ses harika müzik
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Siyahist

-=Daimi Üye=-

|
|
| Seboist demiş ki:
|
|
Türkiye'deki en iyi erkek vokale sahip müzisyenlerden birisi..
|
KesinLikLe DoğRu..
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
| hemen hemen herkes çok iyi bir ses ve müzisyen olduğunu söylüyor fakat Caduuu ya katılıorum.. '' ŞarkıLarına Hiç iLgim oLmadı DinLemedimde iLgimi Çekip ßaştan DinLeseydim ßeLkide Seviyor olurdum .. '' aynen böyle düşünüyorum bende.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|