Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NecroMayhem
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

greece.gif
MesajTarih: Per May 31, 2007 02:09  Mesaj konusu:  Hayko Cepkin Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayko Cepkin 1978 İstanbul doğumlu. Liseden sonra 2 yıl Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene Akademi İstanbul'da piyano eğitimi 2 yıl opera eğitimi 9 sene de kilise müziği ile ilgilendi ve 1997 yılında müzik dünyasına klavyeci olarak atıldı.

Sırasıyla Öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden" adlı bir Yeni Türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin Olmam Lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır. En son olarak 6 Ekim 2006 günü gösterime giren Araf filminin müziklerini hazırladı.

21 Mayıs 2007'de Tanışma Bitti adlı ikinci albümünü piyasaya çıkmıştır.

Gender:Male OfflineNecroMayhem kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per May 31, 2007 12:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayko Cepkin gerçekten bir tasarım harikası, sıradışı bir müzisyen...

Kova Gender:Female OfflineArchangeL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
TheRockuLa
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Haz 03, 2007 12:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayko Cepkin gerçekten yıllardır bu işi yapan, klavyede ustalaşmış, Türkiye’deki üst düzey grup ve müzisyenlerle calışmış birisidir...

Gender:Male OfflineTheRockuLa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Seboist
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Haz 04, 2007 16:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Türkiye'deki en iyi erkek vokale sahip müzisyenlerden birisi..

Gender:Female OfflineSeboist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PunkeR
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Haz 09, 2007 10:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ArchangeL demiş ki:
Hayko Cepkin gerçekten bir tasarım harikası, sıradışı bir müzisyen...

Çoook doğru !

Boğa Gender:Male OfflinePunkeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPOOKY
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Haz 16, 2007 10:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu adama hastayım yaw ama kendisine şarkılarını pek dinlemem

Başak Gender:Female OfflineSPOOKY kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Çar Haz 27, 2007 23:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayko Cepkin Nedendir ßiLmem Tek Isınamadığım Adam .. ŞarkıLarına Hiç iLgim oLmadı DinLemedimde iLgimi Çekip ßaştan DinLeseydim ßeLkide Seviyor olurdum ..

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ütopya_carcass
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Tem 03, 2007 22:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vala ilk zamanlar cok ısınamıştım fazla dinlemezdim sadece saygı duyardım yaptığı işe ama bu son albümmle beni kopardı ortadan ikiye patlattı beni harika ses harika müzik

İkizler Gender:Male Offlineütopya_carcass kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Siyahist
Uyarı : 1
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Tem 05, 2007 05:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Seboist demiş ki:
Türkiye'deki en iyi erkek vokale sahip müzisyenlerden birisi..
KesinLikLe DoğRu..

Akrep  OfflineSiyahist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DaPhNeE
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Tem 06, 2007 20:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hemen hemen herkes çok iyi bir ses ve müzisyen olduğunu söylüyor fakat Caduuu ya katılıorum.. '' ŞarkıLarına Hiç iLgim oLmadı DinLemedimde iLgimi Çekip ßaştan DinLeseydim ßeLkide Seviyor olurdum .. '' aynen böyle düşünüyorum bende.

Koç Gender:Female OfflineDaPhNeE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap