Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Cum Eyl 07, 2007 01:33  Mesaj konusu:  Gitar Alınırken Dikkat Edilecek Hususlar.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yapısal olarak iyi bir gitarın, ağacı-malzemesi-işçiliği ile birlikte dikkat edilmesi gereken ana özellikler;

a) Telleri klavyesinden çok uzak olmamalı, perdelere rahatlıkla basılabilmeli.

b) En ince perdelerine kadar net bir tını vermeli, parazitli-cızırtılı sesler olmamalı.

c) Her perde vermesi gereken standart notayı (entonans) verebilmeli.

d) Akort anahtarları, köprüleri ve varsa kilit sistemleri düzgün ve verimli çalışmalı.

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
NooSe
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

uganda.gif
MesajTarih: Çar Eyl 12, 2007 12:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

istanbul tünel piyasasında görüldüğü gibii düz olmayan fredler basıldıgı zaman sesin komalıgı geldiği gitarlar (entonansyonu) olmayan başlıbaına heleki tünelden alınıyosa dikkat edilmesii gereken hususlar

Akrep Gender:Male OfflineNooSe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Çar Eyl 12, 2007 14:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

marka olanları bile değiştirebiliyolar kolpa jackson bile varmış

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Melankolik
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Çar Kas 28, 2007 22:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eğerki yeniyseniz kesinlikle gitar almaya gittiğinizde yanınızda bir bilen olması $art, Gerçi güvenilir müzik mağazalarında pek sorun çıkmıyor ama yinede garantiye almakta fayda var.

Koç Gender:Male OfflineMelankolik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Kas 28, 2007 22:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler NeoRock saol paylaşımın için Smile

kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
sevastra
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Arl 01, 2007 22:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu işe yeni başlicak olanlar aynen ya yanlarında guvenilir işi anlayan birini bulundursunlar ya da düzgün adı bilinen yerlerden ''bişi olursa getiririm hee'' diyerek alsınlar. daha sonra da eğer bi bassa fln gitarın sap ayarını yapablcek birini bulmaları lazım Smile

Yengeç Gender:Female Offlinesevastra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
yabangülü
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Arl 15, 2007 13:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler Smile

Tüm başlangıçların öncesindeyim...

Balık Gender:Female Offlineyabangülü kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
CaySaati
Atıldı
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 12:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aynı zamanda ne tür çalındığına dair bilginiz olmalı.Çünkü değişik marka gitarların tonu ona göre tür gider.Örnek fender ve ibanez heavymetal,hardrockrocknrolla çok iyi gider.
Cort ise trash death vs için iyi gider.Değişik araştırmalara girmelisiniz.EĞer beğenilmeyecek bir gitar alırsanız gitarda bile soğutabilir sizi.

CaySaatinden nameler Wink

Aslan Gender:Male OfflineCaySaati kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
avrilcence
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Şub 03, 2008 18:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paylaşım için teşekkürler NEOROCK... Embarassed

Aslan Gender:Female Offlineavrilcence kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
hck.sweetdreams
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Şub 19, 2008 15:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saOlll...arkadaşlar ben gitar çalmayı yeni öğreniyorum.bi hevesle gittim gitar aldım. markası YAMAHA ERG121C nedır sızce durumuu almakla ıyımı etmısım kotumu? Smile

Offlinehck.sweetdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap