Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
AyLinnesS
-=DreameR=-
-=DreameR=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Eyl 04, 2008 17:27  Mesaj konusu:  Giden Geri Döner Mi ? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Uçağın hareketine saatler olduğu için, zaman geçirmek için bir kitap ve bir paket küçük kurabiye satın aldı. Kurabiye paketinin durduğu sehbanın yanındaki kolduğa bir adam oturdu. Dergisini açıp okumaya başladı. Genç kadın ilk kurabiyesini aldı. Adam da bir tane aldı. Bayan çok rahatsız hissetti kendisini ve: "Sinir bir şey! Havamda olsaydım bu cürretinden dolayı yumruklardım onu" diye düşündü.Bayan bir kurabiye alıyor, adam da bir tane alıyordu. Çıldıracak gibiydi bayan. Ama olay çıkarmak istemiyordu bayan. Aaaa! Bu kadarı da fazla! Çok öfkelenmişti şimdi. Kadın sinir içinde kitabını ve diğer eşyalarını alıp bir fırtına gibi giriş salonuna, ordan da uçağın içine yöneldi. Uçaktaki koltuğuna oturdu. Gözlüğünü almak için çantasını açtı. Ne görsün. Kurabiye paketi açılmamış, orada duruyordu. Oysa ki adam, kendi kurabiyelerini hiç sinirlenmeden ve yüksünmeden kadınla paylaşmıştı. Kadın ise kurabiyelerinin paylaşıldığını düşünerek çok sinirlenmişti. Ve şimdi bu durumu telafi şansı yoktu. Özür dileme olanağıda kalmamıştı.

Telafi edemeyeceğiniz 4 durum vardır;
1 - Taş atıldıktan sonra ...
2 - Söz ağızdan çıktıktan sonra ...
3 - Fırsat kaçtıktan sonra ...
4 - Zaman geçtikten sonra ...

Gençliğine güvenip erken derken, belkide elveda bile diyemezsin giderken . . .

Başak Gender:Female OfflineAyLinnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Eyl 05, 2008 15:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Süper yaa koptum walla saftrik kadın yaw Very Happy Very Happy Very Happy

kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Eyl 05, 2008 19:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben olsam o adamı arar bulur beni affet derdim:Pp

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ınterestınq
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 07, 2008 12:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Söz ağızdan çıktıktan sonra ...

gerçekten konuşmadan önce iyice bi düşünüp ölçmek gerekiyor...çok kötü bi durum bu ya..diğerleri de öyle tabe.

BeN KiMiM:kImInE GöRe iYi kImInE GöRe kÖtÜ,KiMiNe gÖrE PaYlAşImCı kImInE GöRe sÖmÜrÜcÜ,KiMiNe gÖrE DoSt kImInE GöRe dÜşMaNıM,KiMiNe gÖrE DuRgUn kImInE GöRe hArEkEtLi,kImInE GöRe çAyLaK KiMiNe gÖrE PrOfÖsYoNeL....sIz bEnI NaSıL GöRüRsEnIz öyLeYiM...!!???

Offlineınterestınq kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap