Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Per Eyl 13, 2007 09:35  Mesaj konusu:  Şeytan'ın Ayakları Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Balıkesir'deki bir kız lisesinde yatakhanenin birinde, kızları gece uyku tutmayınca birbirlerine hikayeler anlatmaya başlamışlar. Bunların çoğu da okullarına ait korkunç olaylarmış. Güya şeytan çok eski zamanlarda burada yaşayan bir ailenin fertlerine dadanmış ve onların ruhlarına giriyomuş. İnanışa göre şeytanın ayakları terstir ya, o insana da şeytan girince doğal olarak ayakları ters dönüyormuş.

Aradan bir kaç saat geçmiş. Gruptakilerin uykusu gelince herkes yatağına gitmiş. Kızlardan biri acayip sıkışmış. Tuvalete gidecek ama anlatılanlardan epey bi korktuğu için gidemiyormuş. Alt ranzada yatan arkadaşını dürtüp uyandırmış. Diğer kız da bu hikayelerden en çok etkilenenlerdenmiş. Zaten zar zor uyuduğundan hiç kalkmak istememiş. Ancak arkadaşı ısrar edince onunla tuvalete gitmek zorunda kalmış. Arkadaşı tuvalete girince o da kapının önünde beklemeye başlamış.

Diğer kız tuvaletten çıktığında bir tuhaf bakıyomuş. Bizimki anlatılanların etkisiyle de olsa gerek direkt kızın ayaklarına bakmış. Bir de ne görsün! Arkadaşının ayakları ters dönmüş. Parmakları arka tarafa bakıyomuş. Kızcağız çığlık çığlık kaçmaya başlamış. Koşarken de ara sıra arkasına bakıyomuş. Tam bu sırada koridorda öğretmenle çarpışmış. Kız nefes nefese başına gelenleri anlatmış. Sonunda, "Hocam inanamıyorum, ayakları resmen ters dönmüştü" demiş. Öğretmen, "Benimkiler gibi mi yani?" diyerek ayaklarını göstermiş. Kız kafasını aşağı indirince öğretmenin ayaklarının da 180 derece arkaya baktığını görmüş. Kızcağız, bu manzarayla beraber oracıkta aklını yitirmiş.

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
yabangülü
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 15, 2007 18:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok ürkünç yaw ...

Tüm başlangıçların öncesindeyim...

Balık Gender:Female Offlineyabangülü kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
CeRvaNteS
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 15, 2007 19:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sonunda şeytanın ayaklarınıda ters yaptınıs hade bakalım Smile

Yay Gender:Male OfflineCeRvaNteS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
paRaNoiaCmetaL
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 11:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eheh düzmüki:D

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
DaPhNeE
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 12:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zaten o saatte karşısına öğretmen çıkmıcanı anlamıştım. yazık olmuş kıza (:

Koç Gender:Female OfflineDaPhNeE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 12:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy eheh sende dolaşma sakınRazz

findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 13:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayyyy:(

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ßende bunun değişik Versiyonunu Duymuştum.. Demekki ßaştan Aşağı Kurmaca ( : Yinede iyi ßir ÜrkütücüLüğü Var : )

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 30, 2007 10:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayy diyo yha Very Happy böyle bi cvp yok ehehhe ufaklık Very Happy

gril_swet
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 30, 2007 13:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o hikyeyi biliom kıs korkudan ölmüş olcakdı (: yanlıs hatırlıon sen Very HappyVery Happy

Akrep  Offlinegril_swet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Şarkı sözleri | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap