Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
erenkomurlu
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Sal Eyl 18, 2007 22:18  Mesaj konusu:  Eren Kömürlü Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Birçok grupla birlikte müzik yaptım,gitar çaldım. Ama müzik adına kafamdaki olan asıl şeyin kendi kişisel projemle ilgilenmek olduğunu anladım ve 2004 yılından beri çalışmalara devam etmekte olan grubumuz ile suana kadar özellikle Ankara'da olmak üzere birçok mekanda ve açık hava organizasyonlarında sahne aldık. Çalışmalarım arasında birçok parça kaydım da mevcut.

Çalışmalarımdan bazılarını dinlemek için;
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın!
gibi
adresleri kullanabilirsiniz.

Çoğu enstrumantal olan, progressive rock tarzında besteler yapıyorum. Bundan sonraki konser haberlerini ve yeni çalışmalarımı burdan da paylaşacağım. Bundan sonrası içim amacımız başarılı bir albüm kaydetmek ve onu en iyi şekilde sunabilmek. Rockstation dergisinde ve metaltr.net de gitar-teknik yazıları da yazmaktayım.

Bana ulaşmak için mail adresim:erenkomurlu@hotmail.com

Offlineerenkomurlu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
RockeR
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal Eyl 18, 2007 23:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"amacımız başarılı bir albüm kaydetmek ve onu en iyi şekilde sunabilmek"

Türk Rock'ın buna çok ihtiyacı var.Başarılar dostum.

Balık Gender:Male OfflineRockeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
RockeR
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal Eyl 18, 2007 23:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu arada " Yeni Bir Hayata " isimli video klibinide izledim , beğendim güzel bir çalışma olmuş.İzlemek isteyenler için

Balık Gender:Male OfflineRockeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
SeFa
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 20:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rockdream ailesi adına müzik hayatında başarılar dilerim..Umarım herşey dilediğince olur ve gerçekleşir.

Akrep Gender:Male OfflineSeFa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
DaPhNeE
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 22, 2007 20:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mm güzel gibi .. Başarılar

Koç Gender:Female OfflineDaPhNeE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Pts Eyl 24, 2007 02:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GeneL AnLamda Müziğini Konuşturmuş Kendi Sesinide Azda oLsa DuyabiLdim Ama Zaten AsıL İşide Müzik Sanırım.. ßaşarıLıydı Devamını DiLeriz.

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
erenkomurlu
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Per Eyl 27, 2007 17:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese selamlar,tüm rockdream ailesine selamlar.Çalışmalrımız hızla devam ediyor.Tamamlandıkça çalışmaları ve haberleri paylaşacağım.İlgi gösteren herkese çok teşekkürler

Offlineerenkomurlu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
erenkomurlu
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Pzr Şub 17, 2008 19:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Grubumuz ile konserlerimize tüm hızımız ile devam ediyoruz.
1 Mart Cumartesi gecesi If Performance Hall sahnesindeyiz.Albümden parçalarımıza yer vereceğimiz konserimizde saat 23:00 sularında sahnede olacağız.Konserimiz ücretsizdir,herkesi bekleriz

TanTra
-=DreameR=-
-=DreameR=-

Şehir: Batakhanelerinin En Batak Hanesinde. AŞK'a Karşılık Şarap'ına Oynan Poker Masasından...
turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 01:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bursa / Resimli Barada Beklerizzzzz........
söz ilk biran benden Very Happy

Koç Gender:Male OfflineTanTra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
erenkomurlu
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Sal Haz 10, 2008 10:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tabi ki bir organizyona çağırılırsak Bursa'da çalmayı çok isterim,teşekkür ederim bira için de:)

Albümümüzden iki parçayı paylaşıma açtık
adresinden dinleyebilirsiniz

Yeni bir konser haberimiz de var:
Eren Kömürlü @ IF Performance Hall
13 Haziran Cuma - 23:00
Giriş+1 yerli içki=10 YTL

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi | Şarkı sözleri | Emre Aydın |
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap