Birçok grupla birlikte müzik yaptım,gitar çaldım. Ama müzik adına kafamdaki olan asıl şeyin kendi kişisel projemle ilgilenmek olduğunu anladım ve 2004 yılından beri çalışmalara devam etmekte olan grubumuz ile suana kadar özellikle Ankara'da olmak üzere birçok mekanda ve açık hava organizasyonlarında sahne aldık. Çalışmalarım arasında birçok parça kaydım da mevcut.
Çalışmalarımdan bazılarını dinlemek için;
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın!
gibi
adresleri kullanabilirsiniz.
Çoğu enstrumantal olan, progressive rock tarzında besteler yapıyorum. Bundan sonraki konser haberlerini ve yeni çalışmalarımı burdan da paylaşacağım. Bundan sonrası içim amacımız başarılı bir albüm kaydetmek ve onu en iyi şekilde sunabilmek. Rockstation dergisinde ve metaltr.net de gitar-teknik yazıları da yazmaktayım.
Bana ulaşmak için mail adresim:erenkomurlu@hotmail.com
Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Herkese selamlar,tüm rockdream ailesine selamlar.Çalışmalrımız hızla devam ediyor.Tamamlandıkça çalışmaları ve haberleri paylaşacağım.İlgi gösteren herkese çok teşekkürler
Grubumuz ile konserlerimize tüm hızımız ile devam ediyoruz.
1 Mart Cumartesi gecesi If Performance Hall sahnesindeyiz.Albümden parçalarımıza yer vereceğimiz konserimizde saat 23:00 sularında sahnede olacağız.Konserimiz ücretsizdir,herkesi bekleriz
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz