| Yazar |
Mesaj |
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-

|
|
Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."
Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."
İkizler Burcu:
İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"
Yengeç Burcu:
Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşit miyim? "
Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan unvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın."
Başak Burcu:
Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geç tikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın."
Terazi Burcu:
Terazi talk-Show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu. Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"
Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"
Yay Burcu:
Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?"
Oğlak Burcu:
Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"
Kova Burcu:
Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor; "Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?"
Balık Burcu:
Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kim bilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama bir gün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilir miyim?"
|
|
|
|
_________________ Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight...
|
|
 |
    |
 |
Caduuu
-=Forum Azmanı=-

|
|
Yengeç Burcu:
Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşit miyim? "
ßu Kadarda DeğiL Yahu.. : )
|
|
|
|
_________________ OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..
|
|
|
    |
 |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."
Heyttt efet işteee .. sonunda beni tanımlayan bir cümlee : p
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-

|
|
Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."
Buda benim baştan sona doğru..
|
|
|
|
_________________ Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight...
|
|
 |
    |
 |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
| Herkesin ki doğru çıkıcak herhalde ((: Ama mesela ben Balık burcunu anlamadım.. "Bu, belki de mutluluk değildir, kim bilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama bir gün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilir miyim?" neyi alabilir miyim die soruo :S
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dark_eternity
-=Daimi Üye=-

|
|
Yay Burcu:
Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?"
bence doğru değil ben yay burcuyum ama bence kötü insanların da iyi bi yanları olabilir mesela..ayrıca insanlar bence karmaşık.özellikle erkekleri hiç anlamıyorum..garip yaratıklar yaww:D
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
biras bana uyuyo ya kibirliyimdir
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
Usipia
-=Daimi Üye=-

|
|
Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"
ne alakaysaaa artıkk =PP
|
|
|
|
_________________ herşey korkuyla başladı ve yine korkula sona erecek...
|
|
 |
    |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
| Sıyırmasyon diil ama inanmıorum bu dalgaya ben...
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
pankreas
-=Forum Azmanı=-

|
|
Akrep Burcu:
ayhh bu Ne yaww sapıqmıym ben :p hiçte bilem doğru fln deil
|
|
|
|
_________________ asdrnmfweıofgnjksdlmf lmkvdnskfnwsedklvn lşsdmöf
|
|
 |
    |
 |
|