| Yazar |
Mesaj |
PearLJam
-=Daimi Üye=-

|
|
Artist: Eluveitie
Album: Slania
Year: 2008
Genre: Celtic/Folk Metal
Country: Switzerland
Format: mp3@VBR256
Size: 104 MB
Tracklist :
1. Samon
2. Primordial Breath
3. Inis Mona
4. Gray Sublime Archon
5. Anagantios
6. Bloodstained Ground
7. The Somber Lay
8. Slanias Song
9. Giamonios
10. Tarvos
11. Calling The Rain
12. Elembivos
Total playing time: 48:42
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
|
|
_________________ <<eLoise>>
Life Is A Lemon And I Want My Money Back..
|
|
 |
     |
 |
NeoRock
Forum Yöneticisi

|
|
Alternative Link's
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
lostmermaid
-=Forum Tazesi=-

|
|
| inis mona için indirilir bu albüm ya...ben böyle şarkı duymadım dinle dinlene sonsuza kadar dinle coş geber savaşa git ..hareketli ne varsa yap işte:)
|
|
|
|
 |
    |
 |
NeoRock
Forum Yöneticisi

|
|
| Evet harika bir albüm ve özellikle Inıs Mona parçası. Bu arada grubun iki üyesi Sevan Kirder ve Rafi Kirder kardeşler geçtiğimiz günlerde gruptan ayrıldıklarını açıkladılar. Umarım müzikâl kaliteleri bu ayrılıktan olumsuz yönde etkilenmez..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
lostmermaid
-=Forum Tazesi=-

|
|
| hadi be çok üzüldüm ya...bunları izlerken falanda insan coşuyodu...geri gelseler keşke...bu halleirle bi harikalar..bundan önceki spirit albümleriydi sanırım...uis elveti..of wire,wind&wisdom parçalarıda harikadır...neyse zaten kalabalıklar inş iki kişi çok etkili olmaz diyı gönülden dilemek istiyorum:)
|
|
|
|
 |
    |
 |
NeoRock
Forum Yöneticisi

|
|
| Folk Metal zaten çok sesli olunca güzel. Bencede ayrılmaları hiç iyi olmadı ama iki taraf için de bundan sonrası daha iyi olur umarım.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|