| Yazar |
Mesaj |
AngeLFire
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Ya da öylemi olması gerekiyor diyelim : )
|
|
|
|
_________________ Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
|
|
 |
    |
 |
VaLequentiLL
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Zaten yasam tarziniz , bulundugunuz/ bulunmayi tercih ettiginiz ortamlar sizi muzik seciminiz konusunda yonlendirecektir, bu yuzden dinlediginiz muzik aslinda sizin yasam tarzinizi yansitmaya baslar. Tabii ki zaman icerisinde olusacak birsey bu bahsettigim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-

|
|
Sonuna Kadar RoCK Dinlerm. Hukuk Bürosunda Ayakçı Olduğum İçin Mecburen Takım Elbise İle Çalışıyorum... Cep Telefonum çaldığında "Pentagram - Bir" şarkısı çalıyor Adliye Sarayında insanlar sanırım takım elbiseli rockçıya alışık değil herkes çalan telefonun benim olduğunu görünce şaşırıyor  bileğim neredeyse dirseğime kadar bileklik, ip, kulaklık kablosu ve paket lestiği ile dizili gömleğin kollarını katladığımda insanların bakışlarını görmeniz lazım kıravatlı rockçu TAMAM İŞTE AYKIRILIKSA SONUNA KADAR
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
SummerWine
-=Daimi Üye=-

|
|
| TOx!C-TEarS demiş ki:
|
Sonuna Kadar RoCK Dinlerm. Hukuk Bürosunda Ayakçı Olduğum İçin Mecburen Takım Elbise İle Çalışıyorum... Cep Telefonum çaldığında "Pentagram - Bir" şarkısı çalıyor Adliye Sarayında insanlar sanırım takım elbiseli rockçıya alışık değil herkes çalan telefonun benim olduğunu görünce şaşırıyor  bileğim neredeyse dirseğime kadar bileklik, ip, kulaklık kablosu ve paket lestiği ile dizili gömleğin kollarını katladığımda insanların bakışlarını görmeniz lazım kıravatlı rockçu TAMAM İŞTE AYKIRILIKSA SONUNA KADAR
|
Al benden de o kadar her ne kadar suan işsiz olsam da işim gereği topuklu ayakkabılar,etek ceket takımlar,hatta korkunc bi durum ama beyaz gömlek giydim:D ama çalıştıgım süre boyunca ne siyah ojelerimden nede farımdan vazgeçtim.Benim telefonumda "Bir" çalıyor.Güzel tesadüf Hatta bi ara çenemde piercing'im bile vardı.Toplantıya öyle giriyorum düşünün..Kafam bozulursa rasta bile yaptırabilirim
|
|
|
|
_________________ Bazen Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.Güneş kucağındadır, bilemezsin.Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın.
|
|
 |
     |
 |
sad girl
-=Forum Tazesi=-

|
|
kesinlikle bağda$ıyor.
eğer benim gibi maddi ve manevi sorunlarınız büyükse, o sert müziği içinizde daima duyarsınız. ben önlerde haykırması gerekenlerdenim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
TOx!C-TEarS
-=Forum Tazesi=-

|
|
| Alıntı:
|
|
Benim telefonumda "Bir" çalıyor.Güzel tesadüf Hatta bi ara çenemde piercing'im bile vardı.Toplantıya öyle giriyorum düşünün..Kafam bozulursa rasta bile yaptırabilirim
|
evet güzel tesadüf piercing yok ama asla adliyede dahil hiçkimse tepedeki hariç aşağıdaki 2 küpemi bana çıkattıramaz
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
SummerWine
-=Daimi Üye=-

|
|
| TOx!C-TEarS demiş ki:
|
| Alıntı:
|
|
Benim telefonumda "Bir" çalıyor.Güzel tesadüf Hatta bi ara çenemde piercing'im bile vardı.Toplantıya öyle giriyorum düşünün..Kafam bozulursa rasta bile yaptırabilirim
|
evet güzel tesadüf piercing yok ama asla adliyede dahil hiçkimse tepedeki hariç aşağıdaki 2 küpemi bana çıkattıramaz
|
süpersin yaa
|
|
|
|
_________________ Bazen Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan.Güneş kucağındadır, bilemezsin.Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür.Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın.Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın uçar gider,koşsan da tutamazsın.
|
|
 |
     |
 |
DeNüSS..
-=Forum Tazesi=-

|
|
bi müzik türüne kendinizi kaptırdınızda ztn ister istemez o tarzla bütünleşiosunuz..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
AngeLOfDeath
-=Gelişen Üye=-

|
|
%90 evet diyebilirim. Metal müzik severim ve gerek kişiliğim gerekse giyim ve yaşam biçimim uygun sayılır
|
|
|
|
_________________ Yarattı, Türetti, Yok Edecek! Sonuna kadar devam et..
|
|
 |
    |
 |
MortallyCat
-=Forum Tazesi=-

|
|
| zaten müzik onu yapan ya da dinleyenin aynasıdır.. yani bu soruya ben evet diyorum X'D...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|