Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
paRaNoiaCmetaL
Uyarı : 1
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Per Eyl 13, 2007 10:06  Mesaj konusu:  Burç korkuları Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu.
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu.
İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu
YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu
ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu.
BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu
TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu.
AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu
YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu
OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu.
KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu.
BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
sionnei
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

hong_kong.gif
MesajTarih: Cum Eyl 21, 2007 13:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eveeet kesinlikle dogru siradan olmak istemiyoruum siradan olmaktanda cok korkuyorum Sad

Kova Gender:Female Offlinesionnei kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Cum Eyl 21, 2007 17:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu

ßundan Korkmak Hiç AkLıma geLmemişti Açıkçası hatta oLucağı varsa oLur : ) oLucakLa ÖLüceğe Çare yok ( : ßaşka bu konuyLa iLgiLi Söz geLmiyor AkLıma Ama ßu oLsaydı Yersiz bir korku oLurdu heraLde )

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Pandorina
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Cum Eyl 21, 2007 17:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu

Yha BeLki Doru oLabilir İşte Bu Ben Hep Sakat KaLsam Kendimi öLdürürüm Derim MeseLa İçimden Sad

İkizler Gender:Male OfflinePandorina kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gril_swet
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Eyl 27, 2007 12:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dogrumu acaba (: ..!! Crying or Very sad Very Happy Twisted Evil Wink

Akrep  Offlinegril_swet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paRaNoiaCmetaL
-=KopuK=-
-=KopuK=-

uk.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 29, 2007 11:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yalanmı ana ben yazıom tabikişde doru Very Happy

Başak Gender:Male OfflinepaRaNoiaCmetaL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
charmed
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Ekm 06, 2007 16:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu"
her zaman sağ elimi ve konuşma yeteniğimi kaybedicem diye ödüm kopmuştur....

İkizler  Offlinecharmed kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sadistdmt
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Oca 21, 2008 17:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sacma...

Boğa Gender:Female Offlinesadistdmt kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MathiLda
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Oca 27, 2008 15:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

SıradanLa$ma Korkusu Doqru oLabiLir ßnm İcin.. Sıradan oLmamaLıyım (:

Kova Gender:Female OfflineMathiLda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
SİMGE..!!
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Oca 27, 2008 16:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bilgi bulamama korkusu var cidden:D

Oğlak  OfflineSİMGE..!! kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat | betsson
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap