Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
DaPhNeE
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Arl 11, 2007 17:05  Mesaj konusu:  Bu Ara Hangi Kitabı Okumaktasınız ? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Okumakta olduğumuz kitapları paylaşırsak etkileşimlerimiz sayesinde yeni dünyalara kapılar açabileceğimizi düşündüm. Ne dersiniz ?

İlk sayfasını açtığımız andan son sayfasını çevirene kadar geçen sürede kitabın ne tarzda bir anlatımı olduğunu , başlarken duyduğumuz hazzı sonuna kadar içimizde tutup tutamadığını burada dilimiz döndüğünce anlatabilirsek , hem değişik bakış açılarını görmüş hemde aynı hikayeden çok çeşitli sonuçlar çıkarılabileceğine tanık olmuş oluruz.

Belki de şuanda aynı kitabın aynı sayfaları arasında dolanmaktayız. Bunu paylaşmadan göremeyiz öyle değil mi ?

Koç Gender:Female OfflineDaPhNeE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Leviathan
(Lupa)

turkey.gif
MesajTarih: Pts Arl 17, 2007 14:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kül ve Ateş-Jane Austen

OfflineLeviathan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Arl 17, 2007 16:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eroin... (Şiddetle tavsiye ederim sırada AyLinnesS war kitabı okumak için Smile
Üstün Dökmen'in İletişim Becerileri ve Empati...

kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Buzz
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Arl 17, 2007 20:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şu Çılgın Türkler_Turgut ÖZAKMAN

başlangıçta sıkılıp okumaktan vazgeçmek isteyen çok olmuştur bence : ) ama azimli olnca bitebilio bilindiği gibi: p
mutlaka oknması gerken bi eser..kesinlikle bi tarih kitabı diil, öğretici ve akıcı bi anlatımı var.

''Şu Çılgın Türkler'i okuyun, 'çılgın' babalarınızla, dedelerinizle onur duyun.'' : )

Koç Gender:Female OfflineBuzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
duygu+DEATH+
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Arl 18, 2007 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şu anda GORKİ'nin"FIRTINANIN HABERCİSİ"KİTABINI OKUYORUM MÜTHİŞ BİŞEYYY Very Happy

Balık  Hiddenduygu+DEATH+ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
KHazA
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Arl 19, 2007 08:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu aralar bunalımlardayım ve hiç birşey yapmak istemiyor canım.

Kova Gender:Male OfflineKHazA kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pankreas
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Arl 19, 2007 12:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alamut
(fedailerin kalesi)

kitapta anlatılanlar hep gerçk okumanızı tavsie ederim ben çok şey öğrendm tarihi-dinsel bir birleşimle yazılmış ama müthişş =)

Akrep Gender:Female Offlinepankreas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Arl 19, 2007 17:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eroin'i bitirdim Eroin Güncesi'ni okumaya başladım bu aralar böyle eroin, uyuşturucu kitapları falan okuyorum arşiv yaptım nerdeyse ama hala azimliyim okuncak kitap kalmıcak galiba ve tabii ki diğer okuduğum Üstün Dökmen'in İletişim Becerileri ve Empati kitabını da devam ediyorum.
AyLinnesS bekle canım bayram dönüşü Eroin'i getiriyorum Very Happy

kelimeler
notalara öyle yakışsın
ve
sen
denize doğru
anca böyle veda edilir!

Terazi  Offlinemadwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
emo__17
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Arl 19, 2007 19:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alexandre Dumas\\\\Siyah Lale

Yengeç Gender:Female Offlineemo__17 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
madwitch
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum Arl 21, 2007 16:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eroin Güncesinide bitirdim kitap kurdu kıvamında ilerliyorum Very Happy Very Happy

kelimeler
notalara öyle yakışsın
ve
sen
denize doğru
anca böyle veda edilir!

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat | betsson
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap