| Yazar |
Mesaj |
DaPhNeE
-=KopuK=-

|
|
Bu kitapta; öğretmenlerin öğrencilerinin, ebeveynlerinin çocuklarının sorunlarıyla ve ruhsal durumlarıyla yeteri kadar ilgilenmemelerinin; annesizliğin veya babasızlığın çocuk ruhunda açtığı yaraların; yanlış arkadaş seçiminin; velilerin çocuklarının kimlerle arkadaşlık yaptıklarını ve nerelere gittiklerni izlememelerinin ve okullarda rehberlik hizmetleriin yeterince yürütülmemesinin, çocukların ve gençlerin nasıl yavaş yavaş kendilerini toplumdan soyutlamalarına ve teselliyi uyuşturucuda aramalarına yol açacağı, gerçek hayattan alınan bir kesitle ortaya konulmaktadır. Değerli gazeteci Sayın Abdullah Şen'in bu kitabının uyuşturucu ile mücadelede ve uyuşturucunun zararlarının gençlerimizce tanınmasında önemli bir uyarıcı olacağına inanıyorum. Yeni Esra'ların harcanmamasını, Nahide hanım gibi annelerin aynı acıları yaşamamasını diliyor ve bu çalışmasından dolayı Sayın Abdullah Şen'i kutluyorum. -Ömer Ballıbey- İstanbul Milli Eğitim Müdürü Gerçekten zor bir inadı paylaştık Nahide hanımla, şu bağımlılığı yerine yeni bir Esra'ya ulaşmak için, Esra'yı ortaklaşarak. Klinikte yatarken Esra olanca sevimliliği ile bize sözler verir, ona güvenmek isterdik hep birlikte ama bizi hep kandırırdı. Umutları tükenirdi, genç meslektaşlarımın. Ama bir insan için bir yerde saklı o güzelliği yakalamak ısrarlı bir umut gerektiriyordu. Sizinle bir yerde buluşması için çok beklemeniz gerekiyor. Bu kitapta, anne ile kızın yaşam öyküsünü gerçekçi biçimde dile getiren Abdullah Şen'e teşekkür etmeliyiz. -Arif Verimli- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi
(Arka Kapak)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
findnewdreams
-=KopuK=-

|
|
|
_________________ Yaratıcı ruhumuza fısıldar ve kalbimizle konuşur.Fısıltıyı dinle…
|
|
 |
    |
 |
madwitch
-=KopuK=-

|
|
| çok teşekkür ederim bu tür kitaplara taktım bu ara çok sewiyorum okumayı bunu da bi şakilde bulup okucam...
|
|
|
|
_________________ aletin tellerine böyle vurulursa
bu ses çıkar
ve
kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!
|
|
|
     |
 |
AyLinnesS
-=DreameR=-

|
|
Eroin gördün dimi madwitch kısımm o kitabi oku bari de
|
|
|
|
_________________ İnsanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...
|
|
 |
    |
 |
madwitch
-=KopuK=-

|
|
yaw eroin kitabını aldım ama yolculukta okucam ondan sonra bunuda alır okurum yaf acele yok öğrencilikte zamn çook
|
|
|
|
|
|
|
     |
 |
paRaNoiaCmetaL

-=KopuK=-

|
|
| anası değilde direk eroinman olurus
|
|
|
|
_________________ Şeytanın bakireliğini ben Bozdum...
|
|
 |
      |
 |
madwitch
-=KopuK=-

|
|
| İradeliysen hiçbişe olmaz korkma iradesizsen hiç okuma böyle kitaplar...
|
|
|
|
_________________ aletin tellerine böyle vurulursa
bu ses çıkar
ve
kelimeler
art arda böyle sıralanmalı ki
notalara öyle yakışsın
ve
sen
öyle atmalısın ki kendini
denize doğru
yaşanacak yeri kalmamış bu sokaklara
anca böyle veda edilir!
|
|
|
     |
 |
miniqmortospaa
-=KopuK=-

|
|
| madwitch demiş ki:
|
|
çok teşekkür ederim bu tür kitaplara taktım bu ara çok sewiyorum okumayı bunu da bi şakilde bulup okucam...
|
Bende buara taktım bu tür kitaplara
Şuan okuduğum kitap "Eroyinle Dans" eroyinle tanışmış veye hiç karşılaşmamış herkese tavsiye ederim ben büyük bir kısmını okudum ve çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz.
Ayrıca Teşk...
|
|
|
|
_________________ .....Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me.....
|
|
 |
    |
 |
miniqmortospaa
-=KopuK=-

|
|
Çok afrdersiniz bütün gün bu konuyla tartıştıkta elim alıştı eroyin eroyin kitabın gerçek vede doğru adı "Eroinle Dans"
|
|
|
|
_________________ .....Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me.....
|
|
 |
    |
 |
|
|