Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
avrilkolik
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cum May 02, 2008 17:41  Mesaj konusu:  Bilgisayar ve internet insanları asosyalleştiriyor mu? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sizin yorumlarınız nasıll ?? Razz

Yengeç Gender:Female Offlineavrilkolik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ArchangeL
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar May 07, 2008 08:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kesinlikle asosyal bir hayvan olduğumu düşünüyorum Smile

Kova Gender:Female OfflineArchangeL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
avrilkolik
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt May 10, 2008 22:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ArchangeL demiş ki:
Kesinlikle asosyal bir hayvan olduğumu düşünüyorum Smile

Very Happy

Yengeç Gender:Female Offlineavrilkolik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
pia
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal May 13, 2008 19:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben sosyal bi insanım kişi karakterini korumalı bence internet ortamında olsa bile
heryerden kendini geliştirmeyyi bilmelli

Başak  Offlinepia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
charisma
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar May 14, 2008 17:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

waLa kullanmasını bileni sosyalleştirir biLe ama biLmessen ..... Very Happy

Başak Gender:Male Offlinecharisma kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
dDeath
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar May 14, 2008 18:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Uzun Zamandır KuLLanıyorum Gayet SosyaLim Very Happy
Tamamen İrade Ve KuLLanmasını ßiLmeyLe ALakaLı Kanımca ...

Koç Gender:Female OfflinedDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LORD
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per May 15, 2008 20:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fazla bokunu çıkarmazsa asosyal olmaz insanlar yeteri kadar kullanılırsa asosyal yapmaz insanı....

ben bu zıkkımı içmek için içerim
ama içerken düşünmem neden içiyorum diye
daha sonra yaparım hayatın felsefesini

Yengeç  OfflineLORD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
((ezgi))
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Per May 29, 2008 17:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi insan sabah pcnin basına oturup aksama kalkarsa tabiki asosyaL oLuR..

Boğa Gender:Female Offline((ezgi)) kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Arthas
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Haz 05, 2008 19:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sabah güneşin insanlara umut verme çabasıyla doğudğu vakitte,gözlerini açmak istemeden açtığında,kendini tanıyamadığında,hayatı sorguladığında,kaderin ne olduğu düşündüğünde eğer insanlar sana çok uzak geliyorsa ve klavyenin her tuşu düşüncelerine bir yol oluyorsa bu asosyalleşmekmidir?
Dışarda insanlarla berbaer gezdiğinde,daha kendini tanımadan başkalarını tanımaya kalktığında ve dolasıyla bu işte bozguna uğrayıp hayata küsmeye başladığında,insanların yanında başka maske takıp gezdiğinde bu sosyallikmidir?
Öncelikle asosyal ve sosyal kavramlarını değerlendirmek lazım bence..
Çünkü benim durumum ilk anlattığım herkesin anlattığı asosyalliktir.Asosyalmiyim evet herkese göre öyleyim ama mutluyum..Suratıma takcağım bir maskem yok..En yakın iki dostum yanımda..Ben ve içimden dökülen yazılarım..Bence çoğu kişiden daha sosyalim bu konuda..

Aslan Gender:Male OfflineArthas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
$ulleN
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Haz 21, 2008 12:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

((ezgi)) demiş ki:
bi insan sabah pcnin basına oturup aksama kalkarsa tabiki asosyaL oLuR..

bencede Very Happy Very Happy

Yengeç Gender:Female Offline$ulleN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat | betsson
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap