| Yazar |
Mesaj |
RockeR
Moderator

|
|
Aşağıdaki linkle tıklayarak bateri derslerine ulaşabilirsiniz.
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
|
|
 |
     |
 |
Pandorina

-=Forum Azmanı=-

|
|
| Abi Bateri Ders ALınarak ÇaLıncak Bişey DeiL Bence Biraz Ritim KuLağı OLan Herkes ÖğrenebiLir Diye Düşünüyorum...
|
|
|
|
_________________ YanLız KaLmak Bir iLaç Mıdır ? Yoksa HAstaLığın Ta Kendisi Mi?
|
|
 |
     |
 |
_CursedeyeS_
-=Forum Tazesi=-

|
|
| ya senın sölediğin faktör önemlı tabıkıde ama ders alark bazı temel seyleri we dawul içn gerklı olan atakları öğrenıos ws we temel çok önemlı sağlam bı temele sahıp oluosun sorası pratık ws..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
whisper_1244
-=Forum Tazesi=-

|
|
| istediğn kadar ders al kulak olmadan bişey olmaz
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
PsYchore_self
-=DreameR=-

|
|
| Pandorina demiş ki:
|
|
Abi Bateri Ders ALınarak ÇaLıncak Bişey DeiL Bence Biraz Ritim KuLağı OLan Herkes ÖğrenebiLir Diye Düşünüyorum...
|
Bizim eski grubun davulcusu [Emre], hiç davul dersi almamıştı ve ritmi çok güzeldi adamın... Deddiğinde aslında bir nevi haklısın ama iş yazılı belge durumuna gelirse, o zaman muhakkak davul üzerindeki tom notalarını ve hatleri bilmek zorundasın Safa (Pandorina) dostum
|
|
|
|
_________________ PsYchore_self
|
|
 |
      |
 |
Pandorina

-=Forum Azmanı=-

|
|
| Alıntı:
|
|
Bizim eski grubun davulcusu [Emre], hiç davul dersi almamıştı ve ritmi çok güzeldi adamın... Deddiğinde aslında bir nevi haklısın ama iş yazılı belge durumuna gelirse, o zaman muhakkak davul üzerindeki tom notalarını ve hatleri bilmek zorundasın Safa (Pandorina) dostum
|
Ya Tabi Sadece Rock Yada MetaL Müziğe Ritim TutabiLen Bir Kişi Tam AnLamıyLa Baterist DeiLdir Zaten. Gerçek Bir Baterist Metal MüzikLe ÇaLabiLiyorsa Bir Türküde de Aynı Performansı GösterebiLmeLi Bence. OnLarda Biraz EğitimLe oLacak ŞeyLer Zaten...
|
|
|
|
_________________ YanLız KaLmak Bir iLaç Mıdır ? Yoksa HAstaLığın Ta Kendisi Mi?
|
|
 |
     |
 |
ReDsAuL
-=Forum Tazesi=-

|
|
| bence teml ders olarak 1 ay gitmeli tekniği kavramalı zatewn kulak varsa o işi kavramış demektir..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
okn.manson
-=Forum Tazesi=-

|
|
 |
    |
 |
mephistophiel
-=Forum Tazesi=-

|
|
| katılıyorum bateri çalarken en önemli unsur kulak..
|
|
|
|
_________________ Ruh olmadıkça ölüm boşa çabalayıştır..!
|
|
 |
       |
 |
darkdu
-=Forum Tazesi=-

|
|
kulak geliştirilebilir arkadaşlar.
Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir! Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın! |
|
|
|
|
_________________ Gidiyorum gözüm yaşlı...hatıran hep yüreğime..Sen sev yağmurları yağmurlar yağsın üzerime...
|
|
 |
    |
 |
|
|