Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
RockeR
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Şub 03, 2008 23:11  Mesaj konusu:  Albüm İstekleri Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Albüm isteklerinizi bu başlık altında bizlere bildirebilirsiniz.

Balık Gender:Male OfflineRockeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
##hayalet##
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 04, 2008 09:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Thom yorke'nin son albümünü bulursanız çok makbule geçer.

Offline##hayalet## kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Pts Şub 04, 2008 16:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"Thom Yorke - The Eraser" eklenmiştir..

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
nocturnalxx
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Şub 14, 2008 22:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben MİTHOTYN nin albümünü istiyorum hiç bir yerde yok :/ yardımcı olursanız sevinirim.

Akrep Gender:Male Offlinenocturnalxx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Per Şub 14, 2008 22:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mithotyn diskografisi eklenmiştir..

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
nocturnalxx
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Mar 26, 2008 21:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nickelback diskografi ve children of bodom diskografisini bulabilirmisiniz cokta fazla istek yapıyorum ama napayım bulamıyorum hiç bir yerde Sad şimdiden çok sağolun.

Akrep Gender:Male Offlinenocturnalxx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PearLJam
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

taiwan.gif
MesajTarih: Çar Mar 26, 2008 22:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nocturnalxx demiş ki:
nickelback diskografi ve children of bodom diskografisini bulabilirmisiniz cokta fazla istek yapıyorum ama napayım bulamıyorum hiç bir yerde şimdiden çok sağolun.

Children Of Bodom ve Nickelback diskografileri eklenmiştir..

Life Is A Lemon And I Want My Money Back..

Balık Gender:Male OfflinePearLJam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
bloodflower
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

blank.gif
MesajTarih: Çar Mar 26, 2008 22:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

your shapeless beauty den my swan song yada your shapeless beauty albumleri

Terazi Gender:Female Offlinebloodflower kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PearLJam
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

taiwan.gif
MesajTarih: Çar Mar 26, 2008 22:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bloodflower demiş ki:
your shapeless beauty den my swan song yada your shapeless beauty albumlerii

AlbümLer eklenmiştir.

Life Is A Lemon And I Want My Money Back..

Balık Gender:Male OfflinePearLJam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
omarrodriguezlopez
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

mexico.gif
MesajTarih: Pzr Mar 30, 2008 04:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

uzun zamandır arıyorum bi türlü ulaşamadığım bir albüm "calexico - hot rail" albümü bulup siteye koyabilen arkadaşa çok minnettar olucam Smile

Yay Gender:Male Offlineomarrodriguezlopez kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap