| Yazar |
Mesaj |
Sanctus
-=Gelişen Üye=-

|
|
A Perfect Circle (APC olarak da kısaltılır, anlamı "mükemmel bir çember"), gitarist Billy Howerdel tarafından kurulmuş alternatif rock yapan bir müzik grubu.
Billy Howerdel Nine Inch Nails, The Smashing Pumpkins, Fishbone ve Tool gibi gruplarda gitar teknisyeni olarak çalışmıştır. Kendi müziğinin demolarını Tool grubunun vokalisti Maynard James Keenan'a dinlettiğinde, Keenan'dan vokalisti olacağı bir grup kurması teklifini almıştır. Howerdel ilk başlarda bir adın vokal düşündüğü için kararsız kalmış, ancak daha sonra teklifi kabul etmiş ve 1999'da A Perfect Circle kurulmuştur. Tool'daki karakterinden ayrılmak için Keenan, APC'nin tüm kliplerinde, fotoğraf çekimlerinde ve canlı performanslarında diğer zamanlarda kel olan başına uzun peruklar takmıştır.
A Perfect Circle isminin kaynapğına ilişkin iki tahmin vardır. İlki, Orta Çağ'da müziğin notlara dökülmesi konusunda tek otorite olan rahip sınıfının, Hıristiyan inancındaki üçlemeye gönderme olarak, üç parçalık müziği mükemmel olarak kabul etmesi ve nota yazımının başına bu üçlük mükemmelliğin simgesi olan bir daire koymasıdır. Diğer tahmin ise, ismin Mer de Noms albümünde yer alan, Yunan mitolojisindeki Agememnon'un oğlu Orestes'in hikayesine göndermeler içeren Orestes parçasında yer alan "Pull me into your perfect circle" (beni mükemmel dairenin içine çek) satırlarından geldiğidir. Ancak bu iki teori de yanlış çıkmış, Maynard Keenan yaptığı bir açıklamada "A Perfect Cirle" isminin grup üyeleri arasındaki arkadaşlıktan geldiğini, grubun "mükemmel bir arkadaşlık çemberi" (a perfect circle of friendship) olduğunu söylemiştir.
Grup Üyeleri :
Billy Howerdel (gitar)
Maynard James Keenan (vokal)
Josh Freese (davul)
Jeordie White (bas gitar)
James Iha (gitar)
|
|
|
|
     |
 |
deathfonksyon
-=Forum Tazesi=-

|
|
oof ! çok sewiorum bunları ya
imagine / gimme gimme gimme / we whats going on
faworimm tawsiye ederim
|
|
|
|
_________________ ๔єคtђŦ๏ภкรא๏ภ
|
|
 |
    |
 |
selva
-=Forum Tazesi=-

|
|
mükemmel bir grup gerçekten harikalar.
maynardda ki sesi kimsede duymadım ya müthiş hakikaten.ben şahsen üstüne tanımıyorum
|
|
|
|
_________________ ulan onuda veririz ne isterlerse veririz can mı can kurban mı KURBAN !!
|
|
 |
     |
 |
Mojo Pin
-=Forum Tazesi=-

|
|
| bencede müthişler...thinking of you...sleeping beauty...magdalena..pet..hepsi birbirinden güzel!
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
dDeath
-=Gelişen Üye=-

|
|
| Önerdiqinis ŞarkıLarı DinLedim ArkadaşLar.. Gerçekten Güzel ßi Grupmuş PayLaşım İçin TşkLer...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
selva
-=Forum Tazesi=-

|
|
Imagine there's no heaven,
It's easy if you try,
No hell below us,
Above us only sky,
Imagine all the people
living for today...
You may say i'm a dreamer
but i'm not the only one
i hope someday you'll join us
and the world will live as one...
sözlere bakın ya mükemmel.
|
|
|
|
_________________ ulan onuda veririz ne isterlerse veririz can mı can kurban mı KURBAN !!
|
|
 |
     |
 |
|
|