Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
NeoRock
Forum Yöneticisi

greece.gif
MesajTarih: Cmt Haz 30, 2007 15:46  Mesaj konusu:  1800 gitarla 'Smoke on the Water' Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Almanya'da yaklaşık 2 bin kişi gitarla Deep Purple'ın parçasını çalarak Guinness girmeye hak kazandı.

Önceki yıl İstanbul’da da bir konser veren dünyaca ünlü Deep Purple grubunun ‘Machine Head’ albümünde yer alan ‘Smoke on the Water’ adlı parçası 1970’li yıllarda müzik listelerini alt üst etmişti.

O tarihten bu yana adeta bir rock marşı haline gelen ‘Smoke on the Water’, Almanya’da 7’den 70’e yüzlerce gitarcıyı bir araya getirdi. Gitarcıların amacı, parçayla yeni bir dünya rekoruna imza atmaktı.

Rockseverler rekor için bu parçayı seçmelerinin nedenini ise, “Bu şarkının sırrı kolay olmasında. Eğer elinize daha önce hiç gitar almamış olsanız da 15 dakikada bu parçayı çalmayı öğrenebilirsiniz ve süper bir parça, rock müzik tarihinde bir kilometre taşı” şeklinde açıkladılar.

Aslan Gender:Male OfflineNeoRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
black_angeLl
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Tem 04, 2007 14:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunu dinlemek süper olurdu heralde Wink

Terazi Gender:Female Offlineblack_angeLl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ütopya_carcass
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Tem 04, 2007 16:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hee bende bu olayı haberlerde görmüştüm baya şaşırmıştım rekor faln diyodu haberlerde...harbidende güzeldi..

İkizler Gender:Male Offlineütopya_carcass kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Epitaph
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pts Eyl 03, 2007 01:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nası bişey oldugunu merak ettim .bencede dinlemek enteresan bi deyenim olurdu:)gitar orkestrası

Başak  OfflineEpitaph kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Pts Eyl 03, 2007 02:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ßencede çOk FarkLı ßişey oLmuştur. Video ßuLanımız oLursa PayLaşmasını Rica EdeLim : ) İşin iLginç Yanı eLine Hiç Gitar aLmamışLar ßiLe 15 dakikada çaLabiLiyormuş..

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
TanTra
-=DreameR=-
-=DreameR=-

Şehir: Batakhanelerinin En Batak Hanesinde. AŞK'a Karşılık Şarap'ına Oynan Poker Masasından...
turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 08, 2007 12:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rekor 1,683 kişi ile kırılmış... tarihini bilmiom Very Happy
bulan birinden video istemişler aradım buldum Smile
Blli ki amatör Bi Kamera ama yinede sesler çok ii olmasada tatmin edecek gibi Very Happy

Yalnızca kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
Burdan Kayıt Olun veya Giriş yapın!

valla 15 dakka çalına bileceği kesin ritim hep aynı Very HappyVery HappyVery Happy

Koç Gender:Male OfflineTanTra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 08, 2007 23:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

TeşekkürLer ) Evet Aynı Ritimmiş Hep, Nerdeyse ßen ßiLe çaLabiLirmişim .p

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CounT GrishnackH
-=Forum Tazesi=-
-=Forum Tazesi=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Haz 07, 2008 19:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eminim dinlemek süper olurdu

Yengeç Gender:Male OfflineCounT GrishnackH kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | Evden Eve Nakliye | Evden Eve Nakliyat | Estetik | evden eve nakliyat | mp3 dinle | Chat | Sohbet | Sohbet | evden eve nakliyat | müzik | Sesli Chat | Güzel Resimler | Ekonomi seo
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap