Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder  
Yazar Mesaj
RoSe
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Tem 29, 2007 02:52  Mesaj konusu:  12 Burcun Birer Cümleyle Açıklamaları Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

--------------------------------------------------------------------------------

AÇIKLAMALAR

Koç burcu: Toplumda hemen dikkati çeken ve ilgi uyandıran bir kişidir.

Boğa burcu: Amacı bellidir ve yolunda güvenle ilerleyebilecek bir kişidir

İkizler burcu: Neşeli, candan, şirin ve sayısız yeteneklere sahip bir insandır.

Yengeç burcu: Yuva, vatan ve çevresine çok önem veren bir insandır.

Aslan burcu: Çok cömert ve sözünden asla dönmeyen bir insandır. Planlama gücü yüksektir

Başak burcu: Her şeyi kolay kavrar. İhtiyacı olan herkese yardım elini uzatmaktan çekinmez.

Terazi burcu: Hareketleri zarif, uyumlu ve çekici bir kişidir.

Akrep burcu: İlginç ve zaman zaman da çok etkileyici bir kişiliğe sahiptir, cesurdur.

Yay burcu: Çok yönlü, özelliklere sahip bir kişidir. Onu ilgilendiren akıl, bilim ve derin düşüncelerdir.

Oğlak burcu: Son derece güvenilir, sadık, dürüst, çalışkan ve pratik bir insandır.

Kova burcu: Her şeyden önce bağımsızlığa ve özgürlüğe büyük saygı duyan biridir.

Balık burcu: Cana yakın, merhametli, sevecen, şefkatli ve uyumlu bir kişidir.

Balık Gender:Female OfflineRoSe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dark_eternity
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Çar Ağu 01, 2007 01:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yay burcu: Çok yönlü, özelliklere sahip bir kişidir. Onu ilgilendiren akıl, bilim ve derin düşüncelerdir.

bi manada doğru gibi yaww ben matematikle aşırı ilgiliyim

Boğa burcu: Amacı bellidir ve yolunda güvenle ilerleyebilecek bir kişidir

bu da doğru gibi ama istediğinde yapabilir bunu içinden gelmesi lazım ama inanmamak lazım aslında bunlara amaann kafam karıştı Very Happy

Yay Gender:Female Offlinedark_eternity kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
findnewdreams
-=KopuK=-
-=KopuK=-

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Eyl 01, 2007 23:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yengeç doğru yazılmıştr:)

Yengeç Gender:Female Offlinefindnewdreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bia
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 21:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İkizler burcu: Neşeli, candan, şirin ve sayısız yeteneklere sahip bir insandır. Smile

Zaman sen diyorLar çareSi qeç de naSıL qeçerSen..qeç biLdiğin qibi..

İkizler Gender:Female OfflineBia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Epitaph
-=Gelişen Üye=-
-=Gelişen Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 21:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Başak burcu: Her şeyi kolay kavrar. İhtiyacı olan herkese yardım elini uzatmaktan çekinmez.
çok pis kavrarım .maşşallah:)

Başak  OfflineEpitaph kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CeRvaNteS
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

turkey.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 21:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FND demiş ki:
yengeç doğru yazılmıştr:)

zuhahahahaha okuyunca askerlik gunlerim aklıma geldi Smile))

Yay Gender:Male OfflineCeRvaNteS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Caduuu
-=Forum Azmanı=-
-=Forum Azmanı=-

blank.gif
MesajTarih: Pzr Eyl 02, 2007 22:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yengeç burcu: Yuva, vatan ve çevresine çok önem veren bir insandır.

Doğru ßencede..) Ama GeneLde Yengeç Burcu Hakkındaki YorumLarı Okurken Kendimi Anne Gibi Hissediyorum : ) Her Seferinde FazLa DuygusaLız MuameLesi YapıLıyor ve Anaç vedee KırıLgan ( : Yuh Artık ßu Kadarda DeğiL Diyorum ßurdaki KısaLık Hoşuma Gitti : )

Yengeç  OfflineCaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Usipia
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Sal Eyl 04, 2007 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Akrep burcu: İlginç ve zaman zaman da çok etkileyici bir kişiliğe sahiptir, cesurdur.

evet cok ilgncimdir =PP

Gender:Female OfflineUsipia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
yabangülü
-=Daimi Üye=-
-=Daimi Üye=-

turkey.gif
MesajTarih: Per Eyl 13, 2007 12:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Balık burcu: Cana yakın, merhametli, sevecen, şefkatli ve uyumlu bir kişidir.

tam beni anlatıo yaw Smile

Tüm başlangıçların öncesindeyim...

Balık Gender:Female Offlineyabangülü kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder  

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Rock | Metal | Heavy Metal | Black Metal | Death Metal | Doom Metal
kurye | evden eve nakliyat
Site içerisindeki materyallerin kaynak gösterilmeden kopyalanması ve yayınlanması yasaktır.
Copyright © 2007 RockDream.Net

phpBB © 2001-8 phpBB GroupSite Haritası RSS Sitemap